Thursday, May 14, 2009

mari2 tengok gamba

Thursday, May 14, 2009
asyik tangguh2 gamba kat merapoh..amik ini-ini-ini-itu-itu dan bla bla bla *nmpak sangat takdak modal dahhhhh*

unik kan? kuasa-Nya

antara rentas berhalangan. sile amik note bile anda mau ke utan dara..sile la bawak glove ye. banyak mende kite tatau. ader participant udah cedera oke. dan sile pakai attire yg sesweiii

lagik model tak berbayor

pompuan sarat ngandong yg gegeh gilos masuk utan. wakakakaka.. ujan plak kan, abih die sorok beg lam rain coat

cobaan memeluk peyot pompuan ngandung...kahkahkah. anda kenal due pompuan ini????

the best activity ever ~ nek pickup beramai2. see..tuh baru separuh oke. sangat syiokkk. rasa cam PATI pong ader. wakakakakaka

ha..tengok PATI2 sekalian. PATI cun2 nirhhhh. woooppsss!!

sape kate naik pickup semate?? naik turun bukit merentas utan tuuu.. uih, cam roller coaster okeh! mmg syiokkk. nak2 ujan. pedih muke!!

santuari ikan kelah yg maha best. malangnye ader grup before kitorang udah bagik makan kat ikan so ikan tamau kat kitorang. sigh sigh. model adalah budak name teeeeettttt *sheera..sile bsgitahu housemet mu ini bahawa sesungguhnye dirinye ku letak lam theorangelily. keskeskes*

lawa kan santuari ni?? nah amik... morning kiss utk kamu kamu kamu dan kamu yang masuk dan membaca theorangelily. kehkehkeh


model batu kawi yg bisa dijadikan makeup. comel bukan beliau ini? *hasil nukilan tangan tuan punye blog..kehkehkeh*

cubaan larik dan mengelak drp aksi 18SX pompuan gilak mane tah...eh eh cop...tuh bukan tuan blog ke???

ini pengembara jalanan...kehkehkeh. tipu tipu. ini org baru turun dr gunung tahan. pokcik2 udah tua belaka ni. eh eh korang tau tak..gunung tahan dikatakan gunung paling sukar utk didaki di malaysia dan sesungguhnye mereka berjaya mendaki? hohoho...ai tercabar ai tercabar. ai tak larat. kenape pokcik2 bulih?? why? why? why?? <<--- cehhh..dah gomok tamau ngaku. hahahha

penutup entry ini... sape kate wanita muslimah takleh beriadah dan bersukan dalam busana muslimah. jawab sketttttt

3 comments:

atty's said...

lama tak buat jungle traking

30 JALAN F3 (Zaidi Zainal) said...

haaa kalau kat iran tu bukan setakat beriadah lagi...malah pergi perang lagi sambil berpakaian muslimah

apik said...

wah.. cun nye pati2 kat dlm trak itu..