Friday, December 26, 2008

wayang minggu ini (betul2 punya)

Friday, December 26, 2008

so..disebabkan tadok citer nak tengok, tp hati meronta2 nak tengok gak, terpaksa la pilih je. ader 3 pilihan masa tuh :
1-ip man..citer cino. malas la nak tengok
2-beverly hills chihuahua...aisay. citer hanjeng la plak
3-the spirit ..ni baru launch ari tersebut

setelah ditimbang kati pukat sume, kami pilih no 2. ye..cam bengong sket nengok citer pasal hanjeng ni. ni sume sbb consider masa taw. kalo tengok yg len, tak maghrib la jawabnye. ni pon kami masuk lambat coz we all bulih lepak2 kedai..solat.. masuk lam panggung dah lambat. sekali, tmpt duduk kitorg ader org lain sebat. c*lak* punye mala*n. dahla seat tuh aku bayar lebih *sabar aan..saba..* seb bek ader seat lain. ke bawah sikit la.

ok. forget about mala*n 2 org tuh. meh kite cite sikit pasal anjeng ni

keseluruhan muvi mmg pasal anjeng sekor ni. baka chihuahua bernama chloe. die dok kat beverly hills..ha, amik ko. tmpt org2 kaye. anjeng ni mmg dilayan dan ditatang bagaikan minyak yg penuh oleh tuan nye, makcik vivi. sebenornye pat awal2 kitorg terlepas. tp kalo x silap, makcik vivi tuh tgglkan anjeng ni ngan anak sedare die ke hape sbb die nak pi bercoti2 sakan

yg hanjeng sekor ni mmg demand ya amat. bootie die pakai..italian punya lagik ko. die punye rantai diamond. makan takmoh makanan anjing *xsedar diri punye hanjeng!!*. sampaila 1 ketika ni...budak yg jaga chloe ni *tahapename...tak ingat* bg die makanan anjeng. chloe ni mengamok. pastuh kene tggl sbb budak tuh nak gi party. yg anjeng ni gatal..die gi curik2 ikot budak tuh gi party. tak sempat jumpe budak tuh, chloe dah kene kidnap dek 1 sindiket dr mexico. sindiket laga hanjeng kat mexico..ha, kelas ko..kat nusantara laga ayam takpon laga ikan. kat mexico, laga hanjeng.

stat tuhla bermulanye kisah perjalanan die nak balik ke beverly hils. panjang citer nye weh. mcm2 berlaku. siap ader kisah asal usul baka chihuahua la..ader kaum aztec la. xpaham aku

kesimpulannya = cerite ni plain. tak serius, xlawak sgt. gelak sekali due aje. boring!!! 2 stars aje ai bg

2 comments:

Mama Mya said...

salam ziarah..

wah kayo anjing tue yer dok kat beverly hills..

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to mama mya : aah..kaye...rantai diamond lagik