Wednesday, December 3, 2008

sebelum pulang

Wednesday, December 3, 2008
sate dah dpt..esoknye (sabtu), aan kene balik kg. tp dah janji ngan kakak nak jumpe kat loyat. nak temankan die nak cari PDA yg nak dihadiahkan kat hubby die sempena anniversary dorg. kakak dpt jam tgn. uihhh..mahal plak tuh. jeles plak tuh. ni yg rasa nak kawen ni :P <<-- sile alert...saye ngah menggatal ni. huahahahahhahah

so..disebabkan janji ngan kak kol 5 ptg iaitu sgt lambat... maka saya pon berkeputusan mengajak incek akbar jenjalan. destinasi? of cosla tmpt besa...ala korg ni..alamanda laaaaaa.. hikhik. kalau akak viruspadu duta jusco, saya plak ngan senang ati melantik diri sendirik as duta alamanda. bulih kan kan kan??? hiks harusla terembat barangan seperti di dalam gambarajah di bawah :

brand vincci yg murah2 aje.50% diskaun. kak nis jgn jeles k?

kenape skang saye gile ngan brgn elianto hah?

6 comments:

Chekgu BaniHassim said...

elianto cam name jawe je...
hehe

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to chekgu banihassim : eishhh..ko nirh. barang korea maa

Just Nis said...

ohhhhhhhhhhh!!! kasut tu same design ngan yg kite nak rembat tuuuuuuuuu!!!

tp kite nak amik kaler ala2 pepel tu.. murs2 je kannn..

ni yg buat ai makin bsemangat waja nak menerjah vincci skali lagi..

:D

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to just nis : yup2 murs2. deswai angkut. heheheh..xkosa mek nak amik mahal2

kaler pepel tuh? canteeeeekkkkkkk sgt2.... tp x amik sbb x banyak baju kaler pepel

pi sane cpt..kang abeh

Tny said...

Saya jugak sukakan Elianto!! :D

Maybe sbb affordable & reasonable price.. cmner lip gloss tu, best x? melekat kt cawan x, klo minum?

ditmercury said...

aii dgr nama pepel disebut?

lawa la kasut.. sok nk p lah.. ehehehe

kiter cuti esok tau... smpi ari jumaat.. hehehe...