Friday, December 19, 2008

kaya

Friday, December 19, 2008


bestnye la bile jadik kaya. bukan takat kaya rete bende... kaye budi bahasa, kaya kasih sayang..bla..bla..bla. oleh sbb aan mmg dah kaye ngan budi bahasa, maka aan amik keputusan utk mengkayakan lagi diri ni.

dan pilihan kali ni bukan roti sekaya, melainkan mengkayakan fats di dalam badan. oleh itu, mari kite ke mekdi. wpon ramai udah membuat review pasal mende ni, aan nak jugak tunjuk. pedulik hape.. *oh..entry ini khas utk farihah nun jauh di newcastle tuh..dgn ucapan : peace farah..jgn marah*

mine. sedap!!! tp xamik yg double

incik akbar kalo gi mekdi..ni je yg diamiknye...

kentang kerinting yg sedap. kalo bg sebalang pon bulih abih

nak dijadikkan cerite, aan nak mkn mcflurry nye sekali. sekali terorder orange mcfitzz. xsodapppppp. last2...selang bape hari tuh, menyinggah lagik ke mekdi dan dptla makan mende ni :

sedap..masam mcm oren sebenar

terliur?? ha..pi beli ngan kadar yg segera. farihah..thn depan ko beli yek???hehe

10 comments:

puterikurekure said...

uishhh..menggoda ok!

Zaidi Zainal said...

kalau dah kaya nanti jgn lupa 25% ya......kaya...kaya...kaya.......

Chekgu BaniHassim said...

aku pown cm akbar ko laa...
kalau gi mekdi mmg CFO tu je yg aku bedal...

sebab..sebab pattiesnye dabel, leh lmbt sket abisnye...
mkn pelan2, even aku mmg makan lajus...
hahah

zaidi Zainal said...

Insyaallah pegi potluck tu....

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to puterikurekure : mmg menggoda dan sedap.. tp dah makin cenonet laa

misstheorangelily to zaidi zainal : hohoh...25 percent ya?????

misstheorangelily to chekgu banihassim : lambat bape menet tuh weh?? hahaha

misstheorangelily to zaidi zainal : kite jumpe di sana..di sana...di sana...hehe

Diana-k said...

aaaaaaaaaa..semoga akak kaya cepatttttt .....leh share sket2 tang sini...hihihihiksss

lil^RED799 said...

YG NI AKU MARAH!!!!!
NI AKU MURKA NIH!!!!

ko pos dtg sini SKARANGGGGGGGG jugakkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to Diana-k : semoga la ai kaye cepat..heheheh. kenduri sehari semalam!! hikhik

misstheorangelily to lil^RED799 : nanti aku dry-freeze lam liquid nitrogen anto kat ko..okeh??? hikhik

adenium said...

prosperity tu sangat bestttttt,... diet ku jadik tak hengat....heheh

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to adenium : ala...toksahla diet.. ujung2 tahun ni banyakla promotion nye