Wednesday, December 24, 2008

A.W.A.S

Wednesday, December 24, 2008
*sile baca dengan penuh konsentrasi sambil mendengar lagu awas dendangan KRU*

selalu kan bile gi shopping complex memane dpt tiket mcm rupe kat bawah ni?


hati2 tau ngan mende alah ni. mende ni mmg secara fizikal nye hanya lah sekeping kertas putih yg tercetak tulisan berwarna itam. tp..ianye bulih menjadi senjata berbahaya. tak percaya?? teruskan bacaan anda



jangan sesekali meletakkan tiket tersebut di bibir anda sepertimana modeltakensem di atas buat. kerana apa?

kerana pernah terjadi baru2 ni bile modeltakensem di atas buat camtuh...dan bile ditarik tiket tersebut oleh tuan punye blog yanglawa, bibir modeltakensem ituh tlhpon terkopek dan mengalami kecederaan yang menyebabkan kepedihan. *hahahahahah..gelakkan modeltakensem ituh*

okeh ya?? sekian sahaja pesan khidmat masyarakat dr theorangelily.blogspot.com

p/s : sebenarnye kalo korg nak kemam tiket tuh mcmtuh..sile pastikan bibir korg basah. kalo tak melekat dan bile ditarik tiket tuh..jadik la camtuh..

6 comments:

Chekgu BaniHassim said...

Motif??
nk kutuk en kebo ko je ke??
hehe..

tak baik...kan future ko tuh...

adenium said...

huish.... naper lah letak kat mulut.....heheh

puterikurekure said...

ada2 je aan ni tau
hehehehe~

masviona said...

heran gak nape ramai sgt yg suke bebenor letak tiket tuh kat mulut bila nak carik parking xleh letak kat tempat lain ke?...haaaa...tgk mcm modeltakhensem tuh kan dah cedera...uhukksss


actually my hubby pun ada tebiat camni gak dulu...pastu dah asyik sgt kena sound ngan wife dia nih...skrang ni dia dah tak wat lagi dah...ahakss

Diana-k said...

saye slalu terkenaa cenggiiniii....haaaaaa......

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to banihassim : lalalallalala...xpe, skang xdose banyak lagik. belum husband lagik...hikhik

misstheorangelily to adenuim : tuh namenye gatal kak

misstheorangelily to puterikurekure : padan muke die kak. hiks

misstheorangelily to masviona : entahnye. sape soh. akak sound cemane leh jalan eh. kenape kite buat tak jadik paper ek?

misstheorangelily to diana-k : ko pon penah la terkopek kulit ye?? ha..buatla lagik