Saturday, December 27, 2008

christmas day II

Saturday, December 27, 2008


lepas kat umah akak shikin..kite larik terus ke nilai. aih, korangni..jgnla lurus sgt. idakla kami larik. gile ke ape nak larik. baru seratus meter dah semput ala2 badak sumbu weeehhh. mustila larik ngan wiraku gagah perkasa ituh

tujuan ptg tuh adalah nilai. my opismate yg bernama cikpuan aida nak fly ke ireland. die nak sambung pengajian die kat dublin city uni. so..kenela ader makan2 kan. errr, ekceli kenduri doa selamat, tp we all sampai je, doa dah lame abih. kui kui kui. ape lagik...makan je la kannnnnnnn

motip letak gamba ni?? entah

ni la empunye diri nye..

beliau akan fly 30th ni. babai aida. belajo molek2. kang2 kite same2 keje kat bsbt, kite buat kroni ndak???heheheh. suami beliau akan ditinggalkan. ohhh..cintaku tertinggal di mesia katenye. hikhik. ala, 5 bln je kan aida kan kan?? nanti adi ikot jugak

huhu, todeh la pulek. bilenye my turn nak blah niiiiii??? huwwaaaaaaaaaaaaaaaaa.....scholar dah abih. menciikkkk

3 comments:

lil^RED799 said...

mari le memeriahkan bumi penjajah ni..... huahuahua

Chekgu BaniHassim said...

huhu...

dah lawa rumah ko ni yea...
siap ngn banner baru...
dan dah center tu...
:D

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to lil^RED799 : hahahah..ni beriya mesti sbb ko boring sensorg tuh. hiks

misstheorangelily to chekgu banihassim : terima kasih
yelaaa..b4 dis tak center. x pandai lagik maaa