Wednesday, July 2, 2008

Hari Pertama

Wednesday, July 2, 2008
Ho yeah....

okies pengunjung2 sekelian.selamat datang ke rumah yg baru aje kami bina. ala, rumah buruk je...maklumlah baru je belaja kan... yup, beberapa minggu lepas, kami ader try gune satu blog yg namanye perlu le dirahsiakan.tak pasal2 kene saman pulak kang..but then we find that this blog is easier than the previous one.


the idea of blogging ni start dr aan.idea berblog ini dah lame sgt2 dok lam kepale but of coz le kan, nak keluarkan nye malas yg teramat le sgt nye. sampai rasanya dah berkarat. and i think this is the time where i shud make it into reality.hehe. yela, selame ni rajin bebeno menggodak2 blog org lain until la perasaan kagum kat redmummy.com bertambah2. best bace blog die..bukan setakat blog, she manages to make new frens by blogging tau. and she's a wonder woman lah jugak.ehe. kak red...saye dah promote itu akak punye blog tau. makanya akak promote la kite punye jugak..hikhik

konsep?mm..banyak org letak konsep kan dlm blog memasing. but for us, we think it's better for us to make it without specific concept. better la kot kan..ehe. tgk la nanti kite buat hape kan...
lam kepale otak mcm2 ader, cuma nye tidaklah tahu nak mule cemane.

kenape orangelilyo?oleh kerana akbar suke kan kaler oren wpon takdak pon ghete die kaler oren n aan pulak sukele bunga lily wpon xpnah pon ader bunga lily..so we juz combine it together become orangelily. kebetulan kat tenet mmg ader la pulak gambo2 orangelily..wah,hepila daku kan...hikhik.o ujung tuh, xdak reason erk..saje2 letak semate.

harapnye lepas nir minat ni takkan ilang ke mana2 tp semakin bertambah. nak jadikan blog ni as kenangan manis kami berdua. jgn jelez yeh. angan2 nanti kalau dah ke obersea ke, bulih kawan2 n sedare mare menengok perkembangan kami : mengembang-mengempis-mengecun-mengensem


ihiks..

so, for this entry, i just wanna put this picture


sesape tak tengok lagik citer ni sile la tengok..sgt2 la bestnye xhengat dunia taw! xmenyesal punye la..tak caye tanye kawan2 kowang yg dah gi

no more idea lah. nanti2 la..yg sure rasanya pasni meng'snap2' gambor je le keje kitowang kang. hiks. kalo tak, nak bubuh hape kat sini kan?


2 comments:

Anonymous said...

Salam perkenalan -

cik ann - patutlah bau kedaii...ada chop mohor 2HB JULY 2008...dah ado 53 entry...hebat2...sure semangat "blogger" tgh the very the hi...heheheh...

CikNorWangsa

oRanGeLiLY said...

CikNorWangsa...
aah cik, ader bau kedai ke?hehe...tataula..tgh semangat2 mengepost. ttbe da ade 50++++..hikhik