Friday, July 25, 2008

yuhuuuuu..i'm back!!!

Friday, July 25, 2008
uhuk2..masih batuk2 ni. but suda boleh la nak ngadap komputer sikit2. badan masih sengal2. banyak mende nak ditampal kat sini, but sikit2 la yer. aan ni kalau demam, lame sikit. badannye ngada2 sket. incek akbar? owh...nak tggu die bubuh entry? maafkan lah die yer. incek akbar sedang bizi tahap gaban. dgn research yg sedang berjalan, kelas tuisyen n adik2 junior yg nak buat final year project lagik. oh, kesian incek akbar. mcm nak demam jugak tuh. aah, die mengajo kat kelas tuisyen, major nye biology form 4 & 5, n also science. but sometimes die kene gak ajor physics la n so on. kelas private tuisyen pon ader jugak. ala, student dr pusat tuisyen tuh cabot larik n mntk die mengajar private. ader la 3-4 owang. hoh, berbakat mnjadik cikgu nmpaknye incek akbar ni...

okeh, lupekan incek akbar. sekarang kite membayar hutang satu2. sikit2 yeeeee...hehe. sebelum tuh, tq kepada semua yg dtg berkunjung dan mendoakan kesihatan aan. hanya Allah yg mampu membalas jasa kalian

okeh, ini adlh mende yg diambil semase gi ke canselori ukm dlm entry lepas


x nmpak? okeh, kasik ituh clear sikittt



hiks, suda setahun baru nak ambik..pemalas punye aan!!!!!!!


7 comments:

nshikin said...

'Hadiah Buku Universiti' tu apa aan?

oRanGeLiLY said...

hadiah buku uni tuh,kire2 nye adlh anugerah paling cikai la..hikhik. kalau anugerah diraja segale tuh yg peringkat uni kan, kalau anugerah emas prgkat fakulti, buku tuh cume takat program ajo..hehe, cokia gile la

nshikin said...

oohh..tak kisah la level mana hadiah tu. Janji dapat! betul tak? ;) hiks! :D

a^T04 said...

pepun...congrat...
salam pkenalan... (^_^)

cikgooden said...

lama tak jengok sini...okey la tu ..dapat jugak hadiah..dulu masa belajaq... selalu dapt buku lima jer...tu pun kawan bg masa belatih gayong...ahakkksssssssss

oRanGeLiLY said...

a^t04 : betul jugak tuh..tp ituh kisah lame la..hiks...

oRanGeLiLY said...

cikgooden...aisey, buku lime pon hokey, janji kenangan. mane nak carik kan?hehehe