Monday, July 7, 2008

lengan

Monday, July 7, 2008
ceh..baju pon nak masuk blog ke?ala, saje jerk..kasik chan la...

ni citer pasal 1 of my feveret baju. ala, aan kan kakitangan gomen. kunun2 kene pakai baju batik kan. dahtuh baju batik kan mahal. bukan x mampu nak membeli tp kedekut!!! hakhak. takla, aan malas nak membeli mahal2 segala sampai beratus2 hengget sbb utk gi keje je pon. bukan nak buat hape pon. kalau beli mahal2, aan xmo bawak melaram gi kije. belum masanya lagik. hehehe

makanya, aan beli la baju ni. batik jugakla kire2 nye kan. batik sarawak walaupun kain nye ajer la batik. hehehe. but i like the combination of the color. nice for me even though aan bukannye peminat merah mcm redmummy



aah, betul la tuh. tuh baju kurung johor @ pahang @ riau. mane2 pon bulih. kalau salah sile betulkan.
cume buat leher cekak musang ajer.

tp..bukan itu yg nak ditunjukkan..tp ini..kasik zooooom siket.hiks


hehehhe..itu aan buat sendirik taw!!!! very the simple n tak begitu cantek sbb buat dlm mase sejam due sahaja yer. ala, saje2 aje buat. bagi nmpk naik berseri2 gittew baju itu dan secara otomatik pemakai jugak akan jadik lebih berseri2 dari sedie kale. hakhak..tolonglah, daku suda perasan...

ttg manik2 tuh..ader org ckp,
"rajin nye la ko," " xgheti aku buat mende2 gini." " xdak masa."
dan yg same waktu dgn nye lah kan.. alasan aan buat mende2 ni adlh aan suke n gemor. xgheti buat?oh, aan pon xtau sgt. bulih kate aan stat ngan zer. tgk2 kt kedai n dtg idea..sumer curah kat baju2 sendirik. sampai skang pon suke tgk2 lagik sbb mmg tatau pape. hehe. so, kalau dtg kedai baju dah siap, tokey2 kedai jgn perasan la yerk sbb saya tak beli baju dah siap buat masa skang ni, semate2 nak tgk manik2 n jenis2 baju shj.hehe.
xdak masa?buat sikit2. tuh yg simple2 sbb esok nak pakai, harini baru buat.hehe. pada aan, kalau hati dah suke n ader kemahuan, akan ade jalan utk buat punyela. setakat ni semua buat kat baju2 sendiri.

nak tgk yg lain?kite tunjuk satu2 yer.mggu depan lain pulak ke..xpon bulan depan pon bulih kan?kan?kan?

p/s : entry ini saje nak bagi cik ditmercury kiter sentap menengok lengan bajuku..hahhaahah


3 comments:

fadila said...
This comment has been removed by the author.
ditmercury said...

eleh.. x sentapla..

uwek!!!

oRanGeLiLY said...

ala...tgk tuh, sentap sudah...hikhik