Monday, July 7, 2008

village view...

Monday, July 7, 2008
ape istimewanya tmpt name village view ni? ha..teka, jgn tak teka..


tmpt berlepak?


SALAH....


tmpt shoppink???


LAGI SALAHHH



dahtuh? tipu ahhhhhh...


hiks...village view? restoren da...
hmm..kitorang kan dah kate, kitowang suke makan..ihiks...

dulu2 kitowang kerap jugak jalan2 cari pasal. eh, silap..carik makan. taklah jauh2. ala, gi makan area2 bangi aje. kdg2 tapau mkn kat masjid putra, sekali bagi makan ikan kat tasik. campak2 roti kat tasik..best wooooo...
tp ITU DULU. memandangkan rege minyak tlh pun naik, maka kami pon mengurangkan aktiviti jalan2 carik makan.

ops, kembali kpd village view. melencong weng weng pulak kan...hehe.. village view kat bangi ader 1 (seksyen 5 dekat ngan jalan nak gi highway) n 1 cawangan baru bukak (betul2 sblm hentian kajang). tatau la kot2 ader kat tmpt lain kan..so far, 2 tmpt ni jer pnah gi.

ape yg menariknye kat sini ialah..die punye tmpt sgtla mesra alam, especially cwgn baru, dahla besar gedabak..pastuh die punya dlm, fuhhhhh..best + menyamankan...

nak tgk?

nah, bagi 1 jerk, yg lain kendian...nanti kome2 bosan nengok gambo je kan.. bagi bace sket bebelan aan...hiks


masuk2 jerk, anda akan disambut ngan menu2,
dorg berharap anda akan makan banyak2...hikhik



3 comments:

fadila said...
This comment has been removed by the author.
ditmercury said...

situ bkn seksyen 5 dek non. sek 5 kt sblh hentian kajang tu lah...

yg on d way ke exit kjg tu... x sure area situ msk sek 8 or 10.. sbb selaman sek 10... billion sek 8... x sure sempadannyer kt maner...

oRanGeLiLY said...

eh silap letak ah..malu2