Monday, July 14, 2008

midvalley

Monday, July 14, 2008
berjalan2 ke MV sabtu lepas, akhirnye menangkap mende ini di JJ. ala, dah ade gambo ni dlm entry lepas, tp nak jugak tunjuk.. hiks


due jam , due hati. ihiks, tp incik akbar x pakai pown..




ni namenye test2 suai padan kat tangan..hehe

due psg, dgn harga ~RM 100 lebey shj. igtkan nak amik due2 puteh, tp memandangkan incik akbar ni, penampilan die..mm...sendirik mau igtla kan (jgn mara akbar)..xjadikla kan nak amik putih. kang melebey2 plak. oh..this is my 1st experience wearing a white watch. quite nice. it's a polo watch...tgh promo..

sebenornye niat nak carik fossil, tp ttbe dah ternampak ni, mughah plak tuh. kitowg kan lagik suke kalau mughah2 nir..heheh..kedekutz!! but, suke la kan...

bye2 my casio.. sudah nak putus tali mu n sudah tdk brfungsi. rege mahal, tp xtahan ngan tgn ku..hukhuk. sedey je..nk tukau tali, dah seratus hengget, baik beli jam baru..hikhik...dun wory, kenangan bersamamu casio ttp ku igt sampai bile2...jasamu kukenang..hahahaa



bubbye...



2 comments:

Great G.U.R.U BaniHassim said...

Polo slalu buat promo...
Aku slalu gak rembat jam polo..
tp kat JJ...

besh2...:D

oRanGeLiLY said...

betul2....suke mughah2..polo bulih tahan jugak quality dier