Tuesday, July 8, 2008

lagi pasal village view

Tuesday, July 8, 2008
ni lagik pasal village view yer sedare sedari..yg best kat sini, dah kate kan...susun atur n hiasan dlm die mmg beshhh!!! thumbs up for village view. hikhik. tokey, pasni saya makan situ kasik cincai ar ek, free pon xper, saye dah promote ini village view kat blog saye tau!!!!heheh


okeh...ni aan paling suke nengok ni. cantikkan lampu die? weh, sape2 nak tlg buatkan rumah utk ku dgn lampu cenggini, xbanyak, 1 tiang pon xhape (wah, soka hati ko je aan nak mntk org..hehehe)



hokeh, next...nmpk itu ader air terjun buatan?owh, ade dua 3 ketul lagik sbnrnye (kolam buatan sekali la), tp malas yg hamat nak bangun dr meja kitowang utk bergambo2 kat tmpt lain. ni snap dr tmpt kitowang.


ar,lagik?nmpk tuh, ader buluh2 lagik gituh..




lagik...ni jambatan gantung tau. bulih goyang2. hiks, goyang jgn x goyang. yg bebenornye aan pon xperasan jembatan ni bulih guyang2 sampaila ade sowang budak ni terloncat2 menggegarkan itu jambatan..kalau x, sumpah xtau sbb xlalu situ.



ha, yg ni kowang jgn x caye plak..ni pintu masuk tandas...cun kan?kreatif abis la. mende tumbuh tepi jalan je nirh, jd lawo


kowang agak2 la kan..berape juta RM la tokey kedai ni abiskan tuk renovate kedai ni. oh..lupe gitau. kalau x silap, kedai ni dolu2 adlh kilang yg hidup segan mati x mahu lagaknye...
okeh, setakat ini ajer entry pd kali ini..jumpe lagik di lain episod, di blog yg same.

pesanan penaja : datang lagik utk menengok ape lagik seterusnye di theorangelily ini...hihi



2 comments:

ditmercury said...

owh!! i loike the new layout!!

yipeee!!!

oRanGeLiLY said...

owh, thank you ditmercury.. igtkan x suke..
lagi ceria kan?hikhik