Tuesday, December 30, 2008

feedback

Tuesday, December 30, 2008
perlukah utk ku memaparkan feedback ku utk komiti merah tang potluck??


fikir sekejap.."publish ke, tak publish... publish ke, tak publish... publish..."


setelah ditimbang tara, kire kati, tak payahla. sbb rasanye ituh adalah pendapat peribadi kan?? 1 yg PASTI : seronok sgt2 dan patut dibuat lagik utk merapatkan mane2 yang tak rapat. *jugak utk memberi chance kpd diriku menggondol hadiah seterusnye mengalahkan team no-2. ho yeahhh!!!*. mcm yg aan ckp ngan kak red, buat TETIAP BULAN pon takpe *matikla komiti merah nak organize ttiap bulan*

so uol yg dtg potluck..dah bg feedback ke belom? jomla kite bg feedback kat dorg. tak kirela korg suke ke tak potluck tuh *i guess sume org suke*, idea ke cdgn ke..ayuh kite bg kat dorg. aan rasa mende camni akan membantu dorg di lain kali. at least bg semangat membara2 sikit kat dorg utk buat lagik next time. hehehehe. kan diana kan? ko kan suke buat keje2 amal. hehehehe

yuk kite pikir nak mengarang cemane...hehe. aan pon baru nak buat ni


7 comments:

ak_0143 said...

oho
kena wat feedback eh?

yang pasti mmg best...

1st... maybe sound system... sore diana k tak cukup sedap dan lantang untuk dilontarkan! haha

2nd... name tag... dah namanya sume blogger malu2, beta cadangkan name tag kene sebesar kertas a4!!! baru owang leh usya dr jauh! haha

3rd... mungkin kali ini boleh tukar tarian zapin itu kepada tarian cucuk langit pulak!

4rd... GBM perlu membeli sebuah bas merah untuk menyatakan dengan penuh jelas nama kumpulan mereka... jika tidak, haruslah ditukar kepada nama GBML (Geng Bas Merah Lutsinar) hahaha

tu je la...
kang diowang ban beta lak!
haha

*ayu* said...

tak kena ban and tak kena marah lah..
kena professional.... lgpun kami mmg x perfect pun...

sila sila bg feddback..

thnkies!

Diana-k said...

oii akk..... lenkali ko sponsor PA system ehhhhh.......!!!! cessssssss....tak sedap?? yer laaaa suara aku tak seenak suareee KAK SITI ko tuhhhh..........:b

Chekgu BaniHassim said...

aan yg orange kini merah..haha..

aan, gmbar ko ade tak dlm blog sawanila.com tu..
aku dok perati gak...tp xsure ko yg mane...

mane tau ko dah berubah rupe ke...
dah makin comel ke...
hahah

adenium said...

aan... kalau ada anything yang nak komen pasal potluck bleh mail kat mayang ye... yntuk penambahbaikan di masa akan dtg..hehehehe...
nak karipap lagik bleh..heheheh....sempat makan satu jer tau...

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to ak_0143 : wahhh..feedback di blogku. GBM...sile amik kat sini. heheheheh

misstheorangelily to ayu : sudah bg kannn

misstheorangelily to diana-k : ngamokk dah diana tuhh

misstheorangelily to chekgu banihassim :carik sampai dapat. hehheeheh

misstheorangelily to adenium : sudah bg kat kak ayu kak...
nak karipap? bulih bulih...bile tuh?? singgit 2 biji. hahahaha

adenium said...

singgit 2 biji.... free deliveri erk... hehehe... buat sendirik erkk..pandai2..hehehe..