Friday, December 26, 2008

wayang minggu ini

Friday, December 26, 2008
kami mintak maaf la yeh sbb blog ni sepi since the day blog ni bertukau wajah *tak sempurna lagi ponnn*. hari blog ni bertukau wajah, malam tuh incek akbar pinjam my lappy nak gune katenye. nak buat design baru ape ntah *tuhla..sape soh pakai linux. kan kene pakai my lappy gak!!*

dan malam ituh, ku kehilangan my lappy sayang. huhu :(

esoknye *semalam@khamis@cuti merry christmas*, ku kebizian. pg masak2 nasik lemak *sile percaye..saya menumis sambal yg licin abih dikerjakan dek budak2 serumah..*. tghari gi cheras, dan ptg ke nilai plak

mlm??? aihh..bg la can kat ai nak mendetingkan diri. hikhik. kami pi tengok wayang. nak buat review sikit. konon nak tengok body of lies. malangnye...nan ado kat alamanda, the mines, mahupun jusco cheras selatan!! malas nak pi midvalley. cite bedtime stories pon penuh. yg ader tgh malam. x kosa aku nak nengok tgh2 malam nye...

kesimpulannye..we all nengok 1 citer ni. citer ape??? eh...nantila ai citer. ni ngah kempunan ni. nak tgk boipren no bape ntah..leonardo dicaprio. oohhh..abg leonardooooooo

p/s : entry ni ditaip kat shah alam..tanpa kehadiran laptop. sume ni salah incek akbar jugak!!!!

4 comments:

*ayu* said...

nnt kalau dh tgk bedtime stories.. kasik review yer..
:P

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to ayu : wokey kak.. roger!!!

adenium said...

hah pandai masak ghupanya....
macam nak g tgk jer bedtime stori tuh....macam best jer..

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to adenium : pandai masak? heh... makan pandai laaaa