Tuesday, December 23, 2008

ader lagik

Tuesday, December 23, 2008

eh, sebelum aan terlupe, nak bunyik siren kat sini kpd pengunjung setia alamanda *ai kan duta lantikan sendiri alamanda*. selain big apple, burger king dah bukak jua yek kat sane, sebelah cold storage yek kedai tuh

kitorg pegi hari semalam jugak. ye, betul tuh. pas beli donut sedap, kitorg solat...then terus pi kat burger king *gile makan banyak*. masuk burger king ngan penoh bergaya. terasa mcm artis sekejap bile org kat lam tuh pandang kitorg sambil sokseksoksek "ehh..ader big apple ke??"..hehe

meh kite tengok gamba makanan lagik.

ni je pon makan nye. aje????

so, as burger king is here, gudbye mekdi. mekdi akan dikunjungi utk beger2 tertentu shj. contohnye prosperity. yg biasa2 kerem salaaaam. heheheheheh

weol idakla gile nak makan terus donut tuh kat situh. kitorg makan kat luar la plak. saje nak tengok kolam kat luar tuh ha... incik akbar suke plak nak snap sana sini

tantek kan????

eh..sape yg muke letih comot gile ni???? huduhhh

7 comments:

Chekgu BaniHassim said...

huhu..
ko bukan skadar duta lantikan sendiri alamanda, malah duta lantikan sndri utk burger king, big apple dan kedai makan sup gear box yg tgh renov8 tu...
hehe

lil^RED799 said...

lerrrrrrrrrrrrrrrr apesal bukan carls jr yg bukak dekat alamanda????

eh... aku pon dah lupe jco paling dekat kat mana... aku rasa dulu aku selalu g kat sunway....

oooooooooooo kat pavillion ade....
hehehhehe

tgk tgk...aku tak lupe malaysia ok...
hauhauhuahuahua

adenium said...

lilred... jco best kan..besttttt... ehh aku nih komen kat blog saper nih....hehehe annn tunjuk muka nampak..heheh

me, myself, cici and titi said...

iyeaaaaaaa....sok2 balik mesia bleh makan slalu....burger king kat sini yang ditukar name ke hungry jack kan tak halal.... tapi burger king kat sinun tu replace mana2 kedai ke kat alamanda tu ann..rasa macam dah full house je kat area tu...

*ayu* said...

awat muka monyok jer tuh?

Tny said...

Ahh!!! Bger King!!! Dh lama x mkn BK.. ahh... nape lah BK x nk wat byk2 cawangan :(

Suka mushroom swiss :p~

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to to lil^RED799 : adoihhh..carls junior bagak bangat. xlarat haku nak makan.

pavillion?? jauh la pulekkkk..

ko xlupe mesia?? maksudnye ko pon takkan lupe aku kan??hiks

misstheorangelily to adenium : tunjuk muke siiiiikittttt aje kak
kenape sume kate jco sedap ni?? tercabar okehhh

misstheorangelily to me,myself,cici and titi : haaaa..sian kat akak. baik balik cepat2. replace ke? kite rasa alamanda tuh banyak je kosong lagik..esp pat atas

misstheorangelily to ayu : muke monyok sebab penat gile. huhu

misstheorangelily to Tny : awatnye?? kat sana takdak ke?? alaaaa..siannye