Sunday, December 14, 2008

katon bolt

Sunday, December 14, 2008
*peringatan : ini adalah cerita yg suda basi, sbb kan dah seminggu dok lam draft...bagik keluar sikit. buat menyemak je. hehe*

aan dah tgk ituh katon bolt. malangnye ceritenye tak cukup mengasyikkan diriku utk bergelak ketawa. tak kelaka sgt. tahap sederhana utk kitorg. bak kate incik akbar, penyelamat cerite tuh hanyela hamster gemok yg bergolek2.


sile la percaye saye tertido2 lam cinema ituh. hampeh je.. dan bile aan bangun, terdengar la pulak ader org ngorok *ngorok=berdengkur*. gile dasat kan??? kuat plak tuh. incik akbar lagik best, siap ingat yg ngorok tuh aan..hampas je!!!

okeh..sile lupekan katon tersebut. kami nak tunjuk...cara2 memakan beger. dan beger pilihan utk mggu ini adalah "beger mekdi move it". sile amik saputangan bersiap sedie utk lap air liur korg

langkah pertama : sile dptkan beger yg berkenaan. kalau dpt makan di samping seekor singa laaaagi syodap hingga menjilat siku

langkah kedua : sile kepakkan roti beger terbabit untuk memastikan tiada rambut, lalat, mahupun aksesori tambahan yg memualkan

langkah ketiga : sile dptkan black pepper dan taburkan di atas kepingan beger yg tlh dipastikan suci dan bersih

langkah keempat : tuangkan sos di atas kepingan beger. kalau terasa nak tumbuh taring, cederakan tgn sendirik dan tuangkan d*rah anda dan digaul sebati bersama sos berkenaan

final step : selamat menjamu selera. lebih enak jika dimakan bersama kepingan2 fries seperti di dalam gambarajah di atas

p/s : ai mengidam nak prosperity beger la pulek. mane la taw bulih jadik kayo rayo makan kan..hahahhahah...prosperous ngan lelemak

6 comments:

Chekgu BaniHassim said...

prosperity go,go go!hahahaha
ko makan fries madagascar ti jadi cam nenek dlm iklan tu tak??
ai laik tu muvit...muvit-muvit
ai laik tu muvit...

lil^RED799 said...

eeeeeeeeee benciiiiiiiiiiiiiiiii

ayusolo said...

gwe dh mkn prosperity berger hr tu....dah kecikkkkkk...kedeqs nyer mcd...huhuhu...

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to chekgu banihassim : ehhh..tak menla jadik nenek tuh. xngammmmmm

ai laik to muvit muvit

misstheorangelily to lil^RED799 : lorhhh..ngapenye???hehe

misstheorangelily to ayusolo : ehhh..yeke????? aisay...tp double kan?????

DRshairah said...

asik makaaannn je memanjang..

nanti, aku gak yg penat dgr ko mengomen psl berat dah naek..
wakakkaka!

p/S:len kali nk mkn ajak aku skali:)

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to DRshairah : bulih2...ko bayor. hiks

ala, aku ajak je ko takmo. banyak sgt appoinment ngan org. huhu