Monday, December 22, 2008

padah

Monday, December 22, 2008
ni la padahnye bile hujung mggu di rumah sewa intenet mcm hampas kelapa busok. no internet connection *eh..ader2, tp ader utk ber ym.. bukak mozilla hazab lambat ya amat*.. jadiknye 2 hari tak berblog, kemalasan semakin bertambah...mcm jugak otak kite, semakin lame x gune, semakin tebal karatnye, semakin tggi jadi penyebab tetanus nye *wahhhh..terasa ngan ayat sendirik!!!*

nak bercerita ceriti. tp...bg ai rehat2 dulu, pikiaq sikit ape ke mende nak ditulis. idea ader, tp M.A.L.A.S nak panjang2...



ape cerite next?????



kite akan masuk entry wayang minggu ini. cerita nye???? woooopsss.. tungguuuuuuu....

p/s : tuk beberapa blogger, adenium, Dd, dll... aan belom sempat nak update senarai link kat seblah nu. nanti kite buh link yek.. ader dah ha ni kat my lappy, ttiap kali jalan2 musti menyinggah..tp as i said, intenet connection di hujung mggu yg hampas, jadik tak tggl jejak...peace!!

6 comments:

adenium said...

it's ok... ujung minggu nih memang lembab kot.... nak hapdet sungguh hazab...

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to adenium : tau takpe. hazab sungguh. seb bek laptop ni mahal. kalo singgit due..dah campak kat pintu. hahah

cikgu jawe said...

kt paper ada kata mmg lembab sbb kabel dasar laut putus. 30 dis ni baru ok katanya.

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to cikgu jawe : ohh..yeke?? waduhh..nampak sgt dah lame gile tak bace paper

*ayu* said...

eh mmg tau.. blog ni x leh start stop.. bahaya!

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to ayu : betul2...