Tuesday, February 15, 2011

kerja part time

Tuesday, February 15, 2011
okay, sekarang tuan punye belog sudah ader kerja part time
masalahnye kerja part time itu adalah...
kerja tanpa gaji *sob sob....sedih*
iaitu : menjaga dan merawat kucing-kucing di rumah
baiklah, sekarang boleh gelakkan tuan belog

sebelum melihat kesakitan mereka..
marilah kite menjengah kecomelan mereka

ini generasi kedua dan keempat dari emak yg same, bernama iori. sile godek entry-entri lama tentang iori. kadang-kadang boleh bermesra-mesraan tapi selalunye bercakar-cakaran. note : yg besar renji (=oren), yang kecil yoru (=senja)


kucing terbesar dan tershomel setakat ini. belagak diva. alpha male. semua beliau. namanya momoe yg bermakna buah pic. oh beliau adalah generasi ketiga


generasi 2, 3, dan 4 dari emak iori. si itam bernama koh-hee (=kopi). beliau adalah sama batch ngan alpha male belagak


cube lihat betul-betul sebelum scroll down...





lihat betul-betul lah!





dapat tak?





tak dapat???







baiklah.. ini dia sebenarnye


tomari (=malam) bertiduran secara enak di atas payung... lagak x ubah seperti harry potter di atas penyapu terbang...kan??



shomel-shomel???
kan??
mereka semua berjumlah 8 ekors (s=lebih drp satu..kehkehkeh)
masalahnye mereka ini kebanyakkan nye kene dirawat
oleh itu..
sayalah nurse mereka
sakit ape?
next entry ok?


note :
1)nama mereka semua asal daripada perkataan jepon
2)ader beberapa ekor tidak ada dalam gambar

3 comments:

atty's said...

boleh bukak pusat jagaan kucing nie.

Jom baca: DiamondRing

theorangelily said...

kak aty : x mampu le pulekkk nak jaga kucing orang lain. heheh

lily lotus said...

kehkehkeh letih benau kucing yg last tu :D boleh masuk competition ni