Tuesday, April 20, 2010

kali ni serius tensen

Tuesday, April 20, 2010
ok.. jangan ader yang kate 'dah biasa dengar aan cakap camtuh bile musim exam'
kali ni serius aku tensen okay
jangan nak kate aku over exaggerate..
silap2 makan penampar jepun dr aan
ada paham?

selang pekse 1 dan 2
dua hari je
lepas abih exam 1
kompom aku nak tido
dan berehat

sem ni tak sempat stadi awal
keje sangat tak reti putus-putus
dahla sem pendek
beban sangat banyak
belaja sangat super duper banyak
okay... nota setiap satu tebal seinci tak termasuk jurnal
ohhh.. gila

dan tadi tengok soklan tahun2 lepas
cam tak penah belaja
ada ke patut die suh wat esei berdasarkan jenel
ingat otak ni ader chip simpanan mikro ke
bulih nak store setiap satu jenel
aih, nota pon ntah sempat ntah idak bace
dahla die idak menerangkan teknologi berkenaan ape
kendian bg soklan kaw kaw

siriyes, guwe tensi
pagi tadi makan nasik lemak dang wangi
kenyang sampai ke tengahari
tapi tengahari tensi
terus beli coklat... oh makan snickers dan cadbury
sekali arung
dah kenyang berganda
tambah lagi..
teman incik akbar makan
dan akupun terjebak makan sekali
makan nasik plak
akibatnya...
sekarang aku sudah senak perut
dan tensi lagiiiii

4 comments:

atty's said...

jangan tensi banyak2 ye aan..skit2 je udah..takecare

alien said...

cool cool ~
lek lek

lily lotus said...

sabar..ishk2 i wish i could help

theorangelily said...

kak ty : ttakleh sikit2. x cool.. hahaha

anas : cool cool. musim panas lah. hiks

kak lily : huhuhu. huwaaaa. pinjam shoulder bulih? hiks