Thursday, November 18, 2010

hai hai hai

Thursday, November 18, 2010
firstly, nak mintak maap kat miss yaty
sorry yaty, nak buat your tag tapi enggak kesempatan....
bizi n capek banget deh, aduhai...

ni nak menempek2 gambo-gambo *eceh macam ader*
ader mende nak ditaipkan
tapi gambo takleh transfer
gigi biru *bluetooth* nye setting dah kelaut (-_-*)
encik mekanik komputer nye kebizian
*ehem!!! encik akbarrrrrr tolong amik tindakan selanjutnye*

banyak nak cerite
tapi sume dah lupe
siyesli bizi tahap dewa
ngah bertarung kat lab
bersilat ngan flasks, chemicals, n machines
habih masel2 kuar *okay, ni ekzejeret je*
bile ader masa terluang, maka ai pon mensibukkan diri dalam dunia drama korea
terus terbuai perasaan
walaupon tak sehebat sorg ahkak bernama farihah
gagagagaggagagaga

eh dah dah
ai nak balik
sebelum tuh
sempena raya aji yg tak abih lagik
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
udah2 la tuh main dam aji *errkkk ape kene mengena tah*

time kasih encik gugel. tatau gamba sape aku sebat. hoooo, rindunye time qurban dulu2. slalu nyebok mase ayah nak semelih menatang an'am ni. pastuh main ngan kawan2 kat surau *cewah konon rajin gi surau time kekecik. skang????*

p/s :
bace tak paper due tiga hari ni dok sebuk pat obes ngan overweight? *insap jap...*
lets mam sehat pehni
tgkla nanti ai rajen ai korek2 ape kite bulih try utk memaintain gaya makan sihat
ader org kate ai kelihatan lebih kurus sedikit sekang. okay, bulih makan daging sekilo skang. hahahaha

be kat tengah2 eh


weyh jangan dr kiri ke kanan... dr kanan ke kiri okay!

1 comments:

Poyaty said...

hehe, xpela wak. ada yg lagi penting kena selesaikan. hehe. tag tu kemudian pon xpe. hahaha

ohh. harap saya dapat dari kanan ke kiri lah :D