Tuesday, August 11, 2009

kisah lama-selama-lamanya

Tuesday, August 11, 2009

hahaha..tadak idea nak letak tajok ape
masih kat kolej
n rasa malas nak balik bangi
yeah..masih menginap di bangi
pindah berdikit2 ke um
bak kate pepatah...

sikit2 lama2 jadi bukit

hehe ini sebenarnye dah ngantok tahap max
pagi tadi test subject genetik

uwahhh...seb bek soalan sebijik sebijan past year question

and thanks to my classmate yang bagi that question
nak harapkan diriku mencarik sendiri??
uwahhhh....dunia nak terbalik !!!!
hehehehehehe
hopefully i can pass with kaler terobang (read = flying colour??)


ni cerite lame dan agaknya pas ni memang mengqada' cerite2 lama
jadi..sile lah baca dengan gaya ala2 mengimbau nostalgia lame2

cewahhhh gituuuu

kalo tak silap...on 23 rd july kot ader aktiviti antara bloggers

terima kasih kak mummysya kerana sudi menjemput diriku ini
walaupon diriku datang dengan kadar kelewatan yg tak bley dimaafkan
hehehehehehe....... *gelak nada bersalah*

banyaklah kisah2 menarik walaupon ai lambat
ader gamba cik wanie membuat aksi di alamanda...
die udah pon mengepos di blog beliau
arituh
ai nak post...
tp bizi tahap mengalahkan menteri konon2nye

terus terblackout misi terbabit
ni time nak post gamba...
tertinggal plak kamera kat bangi

ishhh...niat ku asyik terbantat aje lahhhhh

dikesempatan ini..ingin ku mengucapkan terima kasih kepada kak mummysya sekeluarga
terima kasih belanja saya di alamanda, terima kasih layanan baik
terima kasih kak lisa sekeluarga

dan terima kasih kepada kak wanie sebab bg present kat saya
walaupon pressie itu saya yg pilih...kehkehkehkeh

saya anggap itu adiah besday 'in advance' tau kak wani
oh..baru bukak blog kak wanie...
beliau tidak sihat
semoga kak wanie cepat sembuh

eksaited amik gamba lam kete sejurus menerima adiah...hehehehhe
gune kamera fon lah, jangan dipersoalkan di mana gamba2 lain...lam kamera dan kamera ader di bangi *ceh..siap explain macam org bersalah*

dan ini die...sudah jadi peneman tido ku di um....muah muah die

psttt..sape kenal siapa punye niiii???hiks

huwarghhh..ngantokkkk
esemen belambakkkkkkkkk
lab repot kene anta mggu niiiiiiiiiii
tensi tensi
nak makan budokkk

3 comments:

*ayu* said...

so cumeyl la bear itu...

napa bukan oren?
:P

lily lotus said...

selamat berhempas pulas siapkan kerja :D

Cik Wanie said...

hik hik hik,
cantik kan,
wpun pilihan sendirik,
hurm..

appaun,
nanti kita jumpa lagi ok;)