Sunday, August 9, 2009

shollie shollie

Sunday, August 9, 2009
maafkan diriku
kepada sesapa yang dok la masuk blog ni
tapi keluar semula dengan gaya kehampaan *ceceh..ko bajek ader org nak masuk la aan? poyos!!*
sesungguhnya kehidupan sebagai pelajar
amatlah tidak seindah yang disangka
huhuhuhu
janji utk terus bergiat aktif di dalam arena perbelogan *uwahhh..bahasa apekah???*
terus tinggal janji..heheheh :P

terima kasih atas du'a
saya sudah berjaya mendapat kolej
hoyeh..selamat tinggal jem setiap pagi

oh kisah terbaru yang sudah basi
masihkah korang igt pada ini budak iori yang gediks??
lupe ke???
ha..meh kite refresh yeh


kan ke hari tuh kami saspek beliau ini bunting
sekali tengah berteka tekuk..
tak lame..selang beberapa hari...
incik akbar sms pepagi bute..
'iori dah melahirkan anak'
terkujat beruk la ai kannnn
seb baik anak2 mu comel2 belaka
kalo tak..lame dah ai campak kat longkang..kekekekkekekekke...
ai aderlah nenek kuceng yang zalim

moh2 kite nenok gamba baby kuceng masa umor beberapa hari
maafin guwe yach, foto nya 'gak jelas

hi guys...name saya adalah orenji. name manja gedik adalah renji *macam renjer hutan..haha*

budak ni adalah sgt super duper kiot. muke adalah ineseng. kuat makan dan perut adalah muncet. tp die paling kecik dr segi kepanjangan dan kegemukan. beliau juga cergas
oh lupe, namenye adalah kuro

the most gemoks among them. sgt besar dan sgt lawa. ada line kuning di belakang badan n kaki. namenye shiro

ni plak gamba setelah agak beso....


ahhh..so kiut kan?
3 beradik yang tidak dapat dipisahkan

bak kate pepatah....
air dicincang takkan putus
tapi air paip bile ditutup pili nye..maka putuslah air tersebut
kekeke..mengarut

tp yang tak syioknye
kami terpaksa let go kesemua kuceng2 ini
sebab incik akbar akan berpindah dan aan sendiri nak masuk kolej

eh eh dah lewat
esok ader mid term
babaiiiiiiiiiiii

3 comments:

cikpingu said...

huhuh.. comel sgguh..

lily lotus said...

congrates iori!

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to cikgu pingu : memang kiot sampai rasa nak buat masak lemak..hiks


misstheorangelily to kak lily : bg pihak iori : terima kasih..heheh