Friday, January 1, 2010

berlalu la sudah

Friday, January 1, 2010
tirai dua kosong kosong sembilan berlabuh
bulih simpan lam gobok = lemari
tirai dua kosong sepuluh tersingkap
bulih stat azam baru
ecehhh.. macam selame ni haku ader azam
nampak sangat remaje tak berwawasan!!
urm.. remaje?? kahkahkahkahkah

2009 berlalu dengan bermacam2 cerite
tapi kalo nak suruh list kan hepi-duke-sengsara
memang kerem salam seribu kali sayang lah gayanya
memang la aan tak hengat
sorry kawan... memori ada dalam kepale
tapi bila nak dikorek ape yang best ape yang tak best
haih... nampak sangat bukan sentimental
hakhakhakhak
yang pasti, malam new year disambut di atas katil
dalam keadaan tidak bermaya

thanks to you all
menceriakan idop aan
buat aan gelak ketawa
baca entry2 korang
bace komen2 korang
walaupon aan jarang reply *yang ni maapkan saye*
thanks... syukron jazilan...

thanks memberi peluang aan mengenalimu.... *eceh ayat seperti masuk mode jiwang karatz macam besi teroksida.. hahahaha*

ironi nya.. maal hijrah dan tahun baru tahun ni.. hampir kan??

2 comments:

30 JALAN F3 (Zaidi Zainal) said...

Semuga bertambah jayanya di tahun yang baru ...aann

theorangelily said...

misstheorangelily to abg zaidi : thanks bang! sama2 kite mengharungi 2010 dengan penuh iltizam. yeahhhh