Thursday, January 21, 2010

kelakar

Thursday, January 21, 2010
cerita di bawah bukan untuk mengaibkan tetapi ini adalah kenangan saye.

it's damn funny!!! buat aan tergelak guling-guling


ini adiah pemberian kak dilah
saye adalah sangat suke bau die
mangiiiiiii sangat
and thanks to kak dilah
i really looovee it

kisahnye begini..
semalam masa mandi, aan nak pakai mende alah ni
then ttbe i found out that tube yilek
wahhh, masa tuh nak meraung pon ader
yelah, if kak dilah tau cemane?
tak ke die kecik ati?
menggagau okay mencarik kat bilik kot-kot terjatuh
kat bilik air tuh toksah kate la.. banyak kali tawaf dah
sampai akhirnye ku mengalah dan merelakan
redha katenye...
agaknya ader budak berkenan tapi x mampu kot..
okay fine, i'll buy it later

sekali pagi ni..
aan nak basuh baju kat bilik ayor
ttbe time nak membelek muke kat cermin kat sinki
ai ternampak kat bakul sorang budak which i baik jugaklaaa
ai cam menjenguk jeling-jeling manje gitulaaa
then i said, takpe nanti ai menjenguk semule sebab takkan la ai nak menggodak depan ramai2 kan..
lagipon, tak semestinye itu milik ku walaupon macam iye
okay.. juz nak tengok je okay, bukan niat nak amik coz tak pasti lagi it's mine

then.. after basuh baju
ai gi tengok n owhhh, budak tuh dah masuk bathroom with her toiletries la ofkos kan
oh kuciwa sebab tadok la sempat eden nak mengintai
tapi kan yang peliknye...

time aan nak cuci muke bla bla bla...
mende alah ni tetibe ader kat bakul budak lain

well.... doesn't it looks so obvious???
hahahahha... funny kan?
tak pro la dikkkk
akak tak marah ponnnn

and kenela bebel ngan sheera n jothi
'lain kali janganlah tinggal toiletries kat bilik air bla bla bla' <<---- macam nyamok. hahahah

4 comments:

*ayu the sun* said...

izinkan akak gelakkan aan.
:P

ATS Shoppe - where all things in one portal! Click and visit us!

theorangelily said...

kak ayu : eh apasal aan plak yang kene gelak?

alien said...

ku sangka tiup darah aka derma darah tadi

theorangelily said...

to alien : uih... tube darahhhhhhhh.. gile kau