Wednesday, October 14, 2009

wahhhhh

Wednesday, October 14, 2009
wahhh korang kan...
syiok gelak2 ngan 'soroption' kitorang kan?
hahaha..kalo nak tau, itu jugakla modal kami budak2 kelas
seminggu tak abih2 lagik bercakap
'lela yang indian pon, tak paham...u jothi, ader mix indian pon idok paham...apatah lagik kami yang takder bau-bau bacang dengan indian. laaaaaagikla haram nak paham' wakakakakakaaka

skang laaaagi tercungap-cungap wat esemen
esok ader anta report esemen
beserta presentation
again...utk topik yang menj*engk*elkan jiwaaaa
bioreactor!!!!
yiiihaaaaaa...mek ngah terkial2 memahami term2 and condition
jua sedang terkial-kial memikirkan formula apekah yang cube disampaikan
benak jap pale
aiyoooohhhh, aja2 fightoh!!!!!!

moh nengok meja kecik ku
(dah tak lalu dok meja study..sheera dah fully utilize tmpt itu..rajin kan die??? tp skang die udah tergolek atas katil jothi....kehkehkeh)

see see...rajin dak?
terer dak?
esemen yang susah ini cuba dihabiskan dalam masa 2 hari
uwahhhh..tepuk tangan kuat2 utk aan
memang hebat tahap dewa
sile lihat dalam kotak merah itu
secawan godang air kopi eh
bukti mek berusaha keras menahan ngantuk!!

huwaaaa...minggu depan lagikla nak nanges
i have 2 tests... on monday n tuesday
then presentation and submission of written report of another subject *yang kitorang tak sentuh lagikkkkk*
on the next day nye
dan hujung minggu ni ader event pulak kat rumahhhhhh
huwaaaaaaaaaaaaa

eh eh ingat lagik dak cerite pasal lecturer yang ai kate suke mengangkang lam kelas
tp ai tertunjuk gamba die mengepit????
ala...ni dan ni hah
weeeyyyy, die ni single lagik weyhhhh
*wink wink*

4 comments:

*ayu* said...

hahahaa... best of luck aan!

cikpingu said...

chaiyok tuk esemen2 yg byk n presentation 2..
gud luck.. :)

lily lotus said...

hahaha..ingat2..lecturer tu..kelakar betul bila baca balik

Eyriqazz said...

Click Dutch Lady ads.Jom singgah http://eyriqazz.blogspot.com