Thursday, October 8, 2009

wakakakakaka gelak guling-guling sampai menangis

Thursday, October 8, 2009

live update from class of bioreactor yang tak paham amende

skang aderla dalam kelas

kelas ni kelas yang paling tak paham
biologist n engineers selalu kepale tak same kan kan kan kan?? ngeh ngeh ngeh


tapi dah 2 slot nak gelak guling-guling

hari ini sahaja tau!!

tak kire minggu lepas lagik

*gelak dulu sebelum sambung cerite*
kahkahkah

adoiyaiiiii
kenapelah universiti ini meng'hire' lecturer yang stok2 bile bercakap...
perghhhhhh
pekat gile slanga h*ind*ia nyer
nak concentrate pon tak jadik sebab...
satu hal aku tak paham ko cakap hape
satu hal kelaka

dahla subjek ni susah nak paham
struggle nak paham topik dah satu hal
ni nak struggle paham natang ape ko cakap
kahkahkahkah

dok gelak2 lagikkkkkkkk
la ni tatau ape ke name lecturer ni

maapla gelap..bulan malap sket

meh mek bagi contoh ape ke yang disebut nye
mechanism = mikinism
adsorbtion = adjobzen
sorption = soroption
apekah????

waduh2...cer korang jadik kitorang
nak gelak ke tak??? *gelak lagik sekali* kahkahkahkah

astaghfirullah..gelakkan cikgu, x baik x baik not gooooooooddddd


5 comments:

DRshairah said...

haku dgn jothi lambattt..
kena plak masuk second lecture just 10 min b4 d class end
skali kena sound dgn lecturer daa..

moral of the story--> jothi ckp, we shud wear mask if we are coming late to the class so that the lecturer wont recognize us during next lecture..
wawawa

aan--> knape kah musti ade 3 lectures serentak ariniiii
haruuuu
dah la tak siap repot lagi
arikan dah nk kne submittt

huuuuu

lily lotus said...

hahaha..tak baik tau gelakkan..hahahaha :P

alya said...

aan..jangan gelakkan lecturer kang x berkat belajar...
aku pun kat upm ada gak lecturer yg gitu...telan ajer.. hihihi :)

*ayu* said...

soroption yang tak leh blah tu... muakakakakkakaaaaa

30 JALAN F3 (Zaidi Zainal) said...

che adek maniz...jangen lar cakap itu mcm...tarak baik larrr...tapi memang ler kelako tau...