Wednesday, December 2, 2009

basi dah

Wednesday, December 2, 2009
maafkan saye..
saya terlupe untuk mengucapkan selamat hari raya qurban
bukan tak ingat.....
tapi kan ke saye demam..cececeh

tapi nak dikongsi...
masa hari raya aji tuh hari aderlah anibersary my sis n BIL yang ke-5
so aderlah makan makan makan makan dan makan lagi
tapi gamba aderlah malas nak transfer dari kamera kakak..takpe kan?
lagipon abg ipar udah balik ipoh...
die udah angkut segala laptop n kamera
hohohoh... sian depa jadik wiken asben n wife kan

sesambil tuh celebrate my bro punye besday
die nye besday 21st november
errr..besday yang ke berape ha abg man??? errr jap kire...
*siji loro telu pitu..kire lam bahasa jawe..hiks*
ahaaaaa... yang ke 35. hahahaha.. udah tua kamu ye abg man
kihkihkihkih

talking about abg man
oh...beliau adalah abg yang suke melayan saye mase kanak2 dulu
beliau aderlah seorang yang artistik... dulu la
balik sekolah beliau akan ikatkan rambut ku dengan getah rambut kalerpul... ohhhhh, very sweet
beliau juga melukis potret ku
malangnye dulu tak reti hargai seni..so abg man n aan tak simpan pon gamba tuh. hiks

tapi ader 1 gamba yang patot korang tengok...hiks

aren't they sw????

aih, matiklah kakak n abg al perasan gile kempang kempis pasni

so...ucapan aderlah :

pertama, untuk abg man yakni abg sulungku yang ensem. x caye die ensem?? oooo...ensem oooo abgku ni. sebab tuh adik die tomei. kahkahkahkahkahh

"selamat 35 tahun..semoga panjang umur murah rezekiiiiiiiii.... jadik abg yang best dulu kini dan selamanya"

kedua, untuk kakakku

"selamat ulangtahun perkahwinan ke-5. semoga dimurahkan rezeki n berkekalan ke hujung nyawa...."

2 comments:

*ayu the sun* said...

congrats to them all..
satu tarikh ke anniversary & bday tu aan?

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to kak ayu : hehehe..tak, tapi sekali arung je. hiks. mudah gitu, alang2 sume berkumpul