Wednesday, December 2, 2009

sape nak rasa yang best?

Wednesday, December 2, 2009

sape sini orang johor, to be sspecific...muor!!!!!
sile angkat kibod skang..hehehe
owhhh..mi bandung=muar
muar=mi bandung
mi bandung dan muor adalah tidak dapat dipisahkan
sepertimana aan dan kiot yang sherashi bershame..kehkehkehkeh

oke2....kembali ke topik yang asal
lame dah tak review tang makan-makan
*aan dah tak suke makan ke????? mustahil!!!!!!!!*
ingat dulu suke sangat review tang makan kat area bangi-kajang
skang ni macam agak selow
*selow pekebendenye..dah tarak. belog pon tak berhapdet. kahkahkahkah*

ye baik...saya tersasar sekali lagik
kembali ke topik asal!
susah wooo nak carik mi bandung besh
satu tmpt aan tau yg besh ader kat kajang
tapi jauh pulek mek nak gi semate-mate kan?
yang dekat...ader kat shah alam
aha..kamu tak tahu?
meh saye bagitahu..hehehe

lokasi nye adalah di kompleks perniagaan seksyen 13, shah alam
ala...dokek yo ha ngan stadium shah alam tuh
dokek ngan MSU
aaaa...dokek ngan apo laie yo?
extreme park?? aha..betul2...extreme park!!

okeh..kedai tersebut adalah di barisan belakang...
sile carik kedai seperti di bawah :

nampak tak???

mi bandung yummylicioussss!!!

owhhhh..sorga dunia
dahla memang mengidam
sat2 lagik mek nak terjah yang kat kajang pulekkkkk
tapi maybe minggu depan ke... tunggu kepulihan dr kedemaman
jadik lilred, sile tunggu aku ngan penuh kesabaran okehhhhh

tapi pesanan dari penaja :
barang siapa alergik ngan rasa udang kering.. berhati2
rasa udang kering adalah menyengat sangat2




2 comments:

Shahrin said...

uihhh... mee bandung... sddap...

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to shahrin : yerp..memang sodap. pi la try