Thursday, October 9, 2008

raye 1st lagik

Thursday, October 9, 2008


korg jangan tatau ye..tiap tahun, bile raye pertame saje.. umah yg wajib pergi ader berbelas-belas dekat doploh umah. mane idaknye..umah nenek itu, atuk ini, wak itu, wak ini.. huhu, merasalah mek masyam2 peluh sikit. heheheheh

tp tahun ni kitorg skipped banyak umah...tinggalla seblas umah aje gitu. ituhpun macam nak fengsan, balik umah kol 4 lebih okeh. ni satu kampung aje....

okeh..ni nak cerite tahun ni. mestila tahun ni..kalau tahun lepas dah basi berkulat2 dah..hikhik. selalunye kitorg ader route n ttiap tahun musti umah ni..then umah tuh..dan seterusnye... ttbe tahun ni kan..kitorg ikut jalan terbalik plak. bile sampai umah my makcik waktu ptg, merasa la dengar die kate, "selalunye pagi da sampai, ni ditunggu2 tak dtg2 juge". hehehe..rasa mcm artis ditunggu2 xkunjung tibe. muahahaha@sombong

ni kat umah makcik aan ni, akak kepada my ibu. umah die ni bbudak kecik suke sbb ader akuarium beso. oh..silap, jgn kan kate budak2, bapak budak pon suke ok!!

trio..sokmo bersama raye2 ni..bingit!!bising!!! kepoh!! ituhla anak2 sedare ku..heheh

ha..merasa la korg senget2 kepale..maleh aan nak pusing2 gamba.


2 comments:

Just Nis said...

mmg besar giler aquarium tu aan!!!

mrasa la time nak cuci kang jenuh nak tukar air kannn..

heheheh!

nasib baik gak xdak sape yg pose2 badak berendam kat dlm aquarium tu!!

;p

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to just nis : mmg gabak gile

kitorg ader gak bercdg nak berendam lam tuh..tp kang masuk lam berite kg kang..huahahahahaha

dulu2 kat umah tuh..ader kolam besau bawah umah..bulih sauk2 lagik