Wednesday, October 29, 2008

yeeehhhhhhaaaa...ariba ariba

Wednesday, October 29, 2008
sile abaikan tajuk kat atas tuh ha...eden pon tatau nak bubuh ape. hakhak.. lame seh tak berceloteh sambil syok sindrik. rasa cam dah hilang skill. cewaahhhh..hiks:puteh_7:

banyak kah persoalan di kepale masing2?

di manakah aan?
di manakah incek akbar???<<---die mmg sokmo tadok. haha..ampun incek akbar!!!! maafin saya

bizi beno ke aan??? jawapannye adalah??? errr...aan pon tatau nak kate ape kah yg dibizikan. maybe kat bawah ni adalah jawapan2 yg may be accepted kowt?? hikhik :girl_9:
1) intenet sekejap ader sekejap tadok
2) asyik kene dengo pakcik collin ratledge berceramah...huhu..nantok nantok. :puteh_3:sukati aku je panggil pakcik. prof emeritus tuhhhh!!!!! <---sile kagom ye dengan die punye title
3) errr...bizi jalan2 sambil menghabiskan duet..hahaha<<---abihkan duet sikit2 aje sebenornye..duit tak banyok. huhu

okeh..pasni merasala korg sume bace cite2 ku yg ala2 nak basi ni. ni sume kisah beberapa lame yg dulu. asyik tertundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ajeeeeeeee *salah saye ke salah komputer ni erk? kenape die tak bley nak taip sendirik? wakakaka*

Kepada pemberi komen yg tak sempat berbalas komen2 anda..maafkan saye........huhu..marah incek akbar sekalik. die gagal menjadik proksi saye yg berjaye. eheh

okeh...skang nak tunjuk gamba sikit.. sile tengok..next entry baru le nak cerite pasal pakcik ni


2 comments:

nshikin said...

komen saya..

ai love changes.. mmg semua tak suka kuar dari comfort zone memasing. Tp to think out of the box, memasing kena la ready to adapting and facing the new changes. Baru la ada kemajuan dalam idup.

tak gitu aan?

hehehehe :D

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to nshikin : yaaaa...betul2....
kalau tak berubah..susah la nak maju..idak gitu??