Friday, August 22, 2008

adakah anda menanti?

Friday, August 22, 2008
mcm pelik je kan, blog ni dimiliki bersama oleh budak comel aan n incek akbar, tp hampir kesemua entri kat sini dipost oleh cik aan kan.

kenape?:girl_10:

sebabnye, tolonglah maafkan incek akbar sbb die bizi dgn tugasan2 die yg setakat ni suda ader 4 tugas utama :

1) full time master student dgn projek nye yg bertajuk microprogation n cryopreservation of Dimocarpus longan spp malesianus. hoh, sungguh mcm gempak + poyo saintifik ku bagik. hehe
2) part time teacher at Mawar Tuisyen Center- Biologi f4&5, Science f5
3)home tutor- 2 f5 students (Biology subject) n a f3 student (science subject)
4)latest Biiiiig project...hehehhe~lalalalla, kene tanye die sendirik ye..hehe

that's y le die tak lagik kelihatan lam theorangelily skang ni. suda berape lame yer?hehe..dunno la..


7 comments:

cikgooden said...

pulun cark duit nak kawin la tu..(ker aku silap?..habaq sat)

oRanGeLiLY said...

miss theorangelily to cikgooden : amboi....tak jugak kot. ader projek die nak buat tuh...hehe. eh, terjawabkan on behalf incek akbar. lab die tgh xdpt intenet.hehe

Zaidi Zainal said...

OOhhhhh camtu ker ingat nama penuh ler tu ropenya ada dua orang yer.....

oRanGeLiLY said...

ms theorangelily to zaidi : hehe...salah paham yerk..hiks

puterikurekure said...

:)
comel je.

lily lotus said...

wahh..gempak terms2 scientific tu..hehe..haramm tak paham :P

oRanGeLiLY said...

miss theorangelily to puterikurekure : mmmm..heh


miss theorangelily to lily lotus : hehe, bukan gempak tp MACAM aje..hehe