Tuesday, August 26, 2008

kedutaan besar republik indonesia kat KL

Tuesday, August 26, 2008
mggu pas, kitowang~aan n incek akbar~ pi kat kedutaan besar indonesia kat KL. ngape? ntah, tanye incek akbar tuh. die nak songlap duit negare dier...wakakaka...larikkkksssssssss
hehe, xderkla..incek akbar kan jujur owangnye. heh, harus angkat2 bodek2 sket. pehni bulih dpt mkn pree sokmo. wakakaka..*gelak jahat siot!!*

okey2. sebenarnye die nak mntk otograp kat org kedutaan tuh ha. nak mntak scholarship. oh, semoga berjaya mndpt scholarship, bulih ku paw banyak2. hehe. tp kan...mcm2 ader kat sane. baru kutahu kenape indonesia terkenal ngan korupsi. wops, cannot cite lebey2 ah..kang blog ni kene banned plak. haruuuuuuu

hoh, 2 hari kami gi sane. fes day anto borang. time tuh panas terik jalan kaki jauh2 sbb parking taderk. hampes betul. dahla ku pake high heels, mcm nak cabot aje kasut ittuh, jalan ngan kaki ayam. xper..gue sabar kan aje. sekali da masuk, huh, ku pandang kiri kanan...errrr...buk, adakah saya ini masih di malaysia ato suda di indonesia ya? wakakakak...ramai giler org2 sane kat kedutaan. tp sian je..kaunter utk dorg kat luor aje. mcm diskriminasi tol kat golongan pekerja ni. aan maleh nak berpanas2, masuk kat belah dlm. ho...banyak mende lam ni. sejuk banyak, econ ader. patung2 yg bulih buat makcik2 sakit jantung terkejut pong ader. org dorg dok nengok je aan men snap2 gambo. ahhh..ader aku kesah?hiks..ko xckp pon xbleh amik gambau. dulik ah..hihihi

dan hasilnye tak banyak peh aan tgk semula. sbb gambau2 banyak lam almari cermin. igtkan berkunci. time da nak balik tuh baru pasan, bulih bukak je cermin tuh. hampes tul. maleh ah amik balek. so, banyak gambo yg tak tanteq coz ngan cermin nye, lighting xlawo nye... sory ye.


ha, pehtuh nak kate la kan. gile kaye owang2 keje kat situ. bukan hape, kete besau2 belaka. tyme kitowang dtg tuh, anak2 depa baru balek sekolah. huh, henpon dorg, canggih manggih yg bapak gile riban2. kalah henpon buruk aku. huhu. pehtuh siap jumpe ni ha, toyota camry model terbaru. aan n incek akbar mmg jangka jap gi akan kuar camry baru, but mmg xderk la iklan ke hape kan. sekali kat embassy indonesia ni suda ader. gile ko..mane die beli ni? xder lagik kat mesia jual ni........bape juta rupiah ni???????kagummmmmm..haha.


canteq kan..mate sepet!!! ai soka...




2 comments:

cikgu jawe said...

bkn camry tu mat2 indon keje kait sawit yg punye ke?..

ops!.. hehe

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to cikgu jawe :uiks..apekah maksudnye ittuh ? tataula cikgu