Thursday, August 21, 2008

award lagi...yeye

Thursday, August 21, 2008
yay!! dpt another award from shikin. yehyeh..kelmarin dpt 1 award, semalam dpt lagi another award. tenkiuh2..hehe. kali ni anugerah yg diberi adlh Anugerah Blogger Paling Cun. Hiks, cun? bolehlaaaaaa, kot?.....hahaha.. nway, thanks erk shikin.


v7:snow02:v7:snow02:



As usual, peh dpt award, kenela sekodeng2 utk memberi kat owang laen plak kan....

utk yg ni, saye nak anugerahkan kpd ceera sbb die ni mmg la aktif bangat berblog. hehehhe...blog nye sentiasa berhapdet kan?


This anugerah kite nak bg sape erk. sape rase diri die comot comel sile angkat tangan!!!hehe. hokey, ai nak bagi kat shikin lah...hehe. shikin, adakah anda tahu bahawa anda comel?hehehhe. owh, lagik sorg ialah princesstortoise. comel die nir.

next, anugerah blogger paling cun..sape yer? banyak ni nak bagi. hehe...pertama sekali, nak bagi lagik kat ceera. die mmg cun woo, gaye2 model. hehe...kedue, nak bagi kat mummysya. ske nengok muke die. lembut n berwajah keibuan. hiks. ar, lagik nak bagi kat dr shieda. anda jugak cun. ai jeles tgk gaye2 tudung die taw!!

hehe, sape rase die mesra? saye rase saye mesra jugak. sile muntah kat toilet ye, jgn muntah kat pc, nanti rosak. heheheh...hokey2, aan nak bagik kat abg bear a.k.a beruangmadu. hehe, die ni mesra gitu. tp beruang kan selalu menggeget geget? hehehe
owh..satu lagik. nak bagi kat rily @ lily lotus. sokaaaaaa
lagi sowang..nak bagi kat kak ellyn ah. yes!! kak ellyn..hehe

yg ni...tatau nak bagik sape. eh, nak bagi kat dr hanan la, ramai kate die ensem. hehe, aan selalu nyinggah ajor kat blog die.

paling kreatif..sape yerk?blurrrr jap. nak bagi kat lilred^799. yer betul...blog die sgguh la besh. lagik sowang ialah dr shieda. bulih kan bagi banyak2. hehehe

yg ni ai nak bagi kpd cikgu2 sekalian iaitu : banihassim, cikgooden dan cikgu jawe. heheheh.. don't ask me why hokey. ai bagi ajor mengikut spesifikasi ai. hehe. lain, nak bagik kat no 30 jalan f3 a.k.a tukul.

yg ni, no doubt, akan ku anugerahkan kpd my idola...KAK RED...redmummy.com ttp gagah dimataku wpon dirinye diserang bertubi2 oleh lalats2 ittuh. die adlh superwoman dimataku. tiapkali membukak laptop ku, seakan ader tarikan utk aan membuka redmummy.com. ok? ni kaler merah pon as penghormatan ni. ttp nak bagi kat die wpon kak red da sound awal2 die xsempat nak tempek award2 kat blog die. xkire...nak jugak bagik...heheh

orait...settled. jom memulakan operasi..memhebahkan penganugerahan ini. hehe





8 comments:

Zaidi Zainal said...

salam orangelily.......tq very much for giving me this award......oh lihat lah dunia.......over le pulak...tq again

cikgu jawe said...

hehe TQ TQ TQ TQ TQ TQ TQ

oh.. setelah aku menghambakan diri sbg anak seni selama 70 tahun.. hihi

puterikurekure said...

Thanks awakkk!!!!!!!!

kite comel ke?
i malu...
:P

nshikin said...

hehehe.. thanx aan. Nanti kita amik award tu ek. Ari neh n esok bz sket. Mayb x sempat nak godek2 blog. neh pon curik masa kejap.

Hiks! thanx once again ;)

ellyn said...

thanks aan....

mesra ke aii ni?...hehehe..malu la..

ha, nanti jgn lupa jwb tag akak tau..

oRanGeLiLY said...

theorangelily to zaidi : u're welkam.. haicehhhhhh.....bangga tuh. bagus2


theorangelily to cikgu jawe : u're welkam. hoh? 70 ploh taun? gile tua ah cikgu...


theorangelily to puterikurekure : iyer...u're welkam.. awak mmg comel. hehe

theorangelily to nshikin : u're welkam. xper..janji amik. hehe


theorangelily to ellyn : same2 kasih kak. hehe.. yerla, mesra hape. hehe. oh, baik kak. akan ku jawab tag akak ittuh..ihi

Hannan said...

waaaaaaaaaa... :)
thanks a lot dear!
terharu betul....

Ceera said...

banyaknye award kita dapat, sukaaaaaa...

sori lambat skit jenguk. hiks..