Thursday, August 21, 2008

tugasan sempena konvo ukm 2008

Thursday, August 21, 2008
kalau nak tau yg kenapenye kite itam tuh, semuanya sbb konvo la punye pasal. aisey, bukan me yg grad tau. akbar pon bukan. kami dah tua same2 konvo tahun pas dah.

balik jerk dr allson klana tuh, kitowang nye boss panggil meeting da. ropenye die tlh mendapat idea ting ting berkilau2 lagik bernas:girl_11:

prof cdgkan utk kitowang lambung2 celebrate graduan pusat pengajian this year. hokey..makanye?





cadangan asal : buat perjumpaan antara graduan-parents-lecturers pusat pengajian biosains dan bioteknologi UKM on the day dorg konvo kat pusat pengajian n wat sesi bergambo2 sikit
kekangan : masa terlalu suntuk dan jauh utk ke pusat pengajian dr dewan dectar tuh
kemungkinan : kensel!!!




oh..lupe, ni cdangan last minute taw!! xsampai seminggu pon. okey, sambung2..hehe





alternatif lain : buat sambutan kat sekitar dectar ajor. mm..mcm hokey ajor:girl_4:
detail siket? : kite buat banner n ader bubuh2 ayor utk minum2 ajor. panggil cameraman fakulti
mekanisme penyebaran maklumat : edaran flyers mase budak2 beratur nak masuk dewan, sms lecturers




sejak diassign ituh, kami para tutor bertungkus lumus menyiapkan banner segale. kene buat sendiri hokey, xdak peruntukan since mende ni tak penah org lain buat n last minit punye keroje.

nak tgk kitorang menconteng2 kain? tunggu yer.....hiks




3 comments:

cikgooden said...

tutor kamu ni....baghu la aku tahu...puas dok klebek gi mari gi mari kat blog kau ni...baghu dapat 'teres'. Ahakkkkkss...akbar pun sama aa?...bagus..taun depan jupak kat sana...

cikgu jawe said...

waaaaa! rindu sama ukm. rindu nak gaduh2 dgn TSB. rindu nak kaco2 anak dara freshey. rindu nak makan2 kt pusaneka.. huhu

oRanGeLiLY said...

aan to cikgooden : hahahha, jalan2 kat sini finally tau jugak ye. nope, akbar tuh full time master student. hokey, jumper tahun dpn. eh, bukan ujung tahun ni ke?hehe

aan to cikgu jawe : rindu erk? ape lagik..mai la dtg ukm.. hehe. kalau nak gaduh ngan TSB, mai time pilihanraye saje. hehe...
ohooo..gatai no kaco anak2 dara....
pusaneka?aan pon da lame x gi sane. kalau nak makan kat sane cume gi bakery kat bawah ajo. makan da xbesh ah kedai atas tuh..

mmmm....cikgooden n cikgu jawe ni kenal sesame kowang ke?