Tuesday, February 10, 2009

baiklah saya cube

Tuesday, February 10, 2009

aisey, suda berapa lama daaa ini blog suram dan sepi. aiyoh, ituh assistant tak berbayor bername incik akbar pon bizi ngak bisa update bg pihak cik aan *katenye pree kan, kompom la die bizi. cube kalo berbayor...lajuuuuu aje die maintain kan kan kan kan?*

lupekan aje la kisah2 wayang minggu ini yg lepas2 tuh. rasanya udah basi aje. hiks. nanti sok luse ai buat review pasal pink panther II yeh? bulih kan? kire cincai ah yehhh

di sini, saye ingin sekali berazam utk meneruskan kehidupan sebagai blogger comel *errrkkkkk.....* yg akan ttp berusaha menghapdet blog ini supaya tidak lagik bersawang *azam kene power, terlaksana atau tak, belakang kire. hiks*

so...sebagai comeback saye, terimalah gambar milik ku yg baru ini :




ape yg menariknye pasal natang kek atas ni? aha...spek kat atas ni, bukan beli kat pasar malam or petaling street ke hape. cewah aan ni...nak sound awal2 tuh. tp yg best nye...regenye cume la RM 99 SAHAJA!! sile percaye..

nak recommendation kedai optometri yg best kat shah alam? hoho..murah n jujur ituh penjual. sile tggalkan pesanan kalo mau


updated at 530 pm :

ini adalah iklan tidak berbayar. sekian terima kasehhh

kedai tuh namenye optic info. letaknye adalah kat kompleks perniagaan di belakang concorde otel shah slam. kek bukit tinggi pong ader jugak tp aan tak tau la exact location kat mane kan..

bersama2 ini disertakan map ke concorde otel. sonang yo... bile concorde tuh kat belah kanan, kite masuk kat simpang pat depan die tuh belah kanan. gituhla sekirenye sebaliknyeee...ok??




2 comments:

E.L.L.Y.N said...

aan,
bagi la alamat...
akak pun nk tukau spek ni

adenium said...

sumer brand ke ada discount aan...??? teruja sehhh...