Wednesday, February 11, 2009

mari mabuk2

Wednesday, February 11, 2009
haaa..tuh aderla yg nak berspekulasi aan mabuk2. aihhh, tuhla...lenkali kasi org tua2 ckp abih dulu baru nyampuk *ttbe...*

aha..arituh abg zaidi ader tanye incek akbar kan, kalo kat bangi nak minum2 katner??

sile amik perhatian, old town white kopi udah ader di bangi iaitu di kompleks perniagaan seksyen 9. alaaaa..kek situh pon ader juga 2 kopitiam len iaitu bangi kopitiam dan juge old timer kopitiam

meh kite bercerite situasi semasa mengenai ketiga2 kopitiam di atas :



bangi kopitiam

sebelum ujudnye kopitiam lain, dis kedai mmgla ramai ya amat. eh, rasanya die ader banyak cawangan lain la..kat shah alam pon ader kan? namun malangnye, setelah muncul kopitiams lain kek situh, semakin sepi plak. ader la jugak yg dtg. kitorg penah dtg sekali je. overall = ok2 saje. servis tidak seefisien old town dan harga lebih mahal sedikit

5 ketol kopok leko=RM2.50. aih, wa beli kat tepi jalan baru singgit bang



old town kopitiam

malas nak ckp bulih? korg dah selalu kan makan2 kat sini. yg den yakin, kedai ni sokmo la penuh nye. servis die kitorg mmg suke. percaye atau tak, 1st time kami jejak kaki kat old town ni mase kat bangi laaaa.. haha, sile gelakkan kitorg. kitorg kan mmg jakon

owwwwhhhh, saye sudah addicted with ituh white coffeeeeeeeeee but not cham *sebijik rasa teh tarik mamak lapan ploh sen!!*

wa tatau cemane nak makan mende nii




old timer

ceritenye gini. 1 malam aan nak melepak la rasa kat old timer ni. dr kejauhan udah kelihatan kereta2 yg menyinggah sume gempak2. alphard, mini...bla bla bla tak ingat dah. i dun care la kononnye totapla nak menyinggah wpon hanye berkereta tempatan *saya bangga menjadi rakyat malaysia...cewahhh!!!*

sekali pusing2...aiyohhhh, sume pak aji n mak aji yg berserban bertudung labuh gitu. terus mek pusing ituh kereta..ca alip bot ke old town. wakakaka

kesimpulannye = belom pernah rasa lagik. theheheh

so abg zaidi..bulih la lepak2 kat sini minum2. mabuk2 kopi yukkkk. pilih yg mana satu idaman kalbu


1 comments:

The2ndBun said...

ada ura-ura kata Old Town White Coffee ni tak halal. saya pun meragui status kehalalannya psl depa tak buh logo halal n ada kwn kpd kwn siasat n tny managemt, katanya depa tak amik melayu jg francais OTWC .entahlah. tp sy p sekali ja OTWC ni. sy rs tak sedap hati. nwy, seeloknya bnd2 y syubhah kt jauhi. br2 ni dlm paper pn ada sebut, muslim kena bhati2 dgn kopitiam sbb tak semuanya halal

* sekdr bkongsi