Tuesday, February 24, 2009

bird watching ke watching bird???

Tuesday, February 24, 2009

heppp hepppp.. korg ni. ai sebut bird je dah pikir lain. ciskek...hehehe. errrr, ptg setelah kes 'SPENDER LAST BASAH' tuh, kami aderkan aktiviti bird watching iaitu mencarik burung di sekitar hutan. aan tak snap gamba sbb me malas nak join. miahahahahhahaha...layan tidow lagi enak dong

ptg2 plak ader sukaneka antara students ngan lecturer..tp lecturer yg join nye sorg je pon. ader la few activities but the 1st one tuh tak syiok sbb ader communication prob skek

2nd activity tuh best. suh dak2 tiup belon dan ikat kat kaki. dorg kene lawan ikot kumpulan. tp kan...belon yg urusetia beli x berkualiti la. tiup beso sikit meletop, kene rumput sikit je pon meletup. ni musti budget tight ni. hehe

comel kan beliau ni?? posing bagai nak rak. ni la lecturer kitorg, dr nazlina namenye. sempoi gile nak mati.ha, ni la mak aiman lam entri sebelum ni "aiman tak kesahhh"

disebabkan kualiti belon yg ala2 hidup segan-mati-tak-mahu itu, encik ini terpaksa letak kat topi instead of letak kat kaki. hakhak, tipu aje. die cameraman..hehe

dr naz menjadi buruan pihak lawan...kerana kecomelan beliau

ohhh..tidakkkkkk...pergaulan bebas?? hahahaha. dorg ni kelaka okeh..main sampai tergolek2. ngan dr pon dah tak jadik dr

next game was ratu rimba.. haaaa, korg make up kawan2 kasik cun yeh. guna bahan2 alam semulajadi. bedak tanah ke...seswai gituuuu

ratu kalah wat catwalk

kemudian dtg seorg penyelamat *dr kalaivani* berkate, "catwalk pon salah" seraya menunjukkan gaya catwalk sebenar


haaa..begini caranya sambil bergelak ketawa. time ni la seumur idop nak tgk dr kalaivani bermesra. dlm kelas garang nak mampos. nak terkencing pon tahan2. takot woooo

aktivit malam..berBBQ. but knowing me la kan...dtg bile segala2 nye ready utk dimakan..muahahahahahahahha

sekian berite melaporkan...nantikan berita hangat dr kuala gandah bersama si comel lokamala

1 comments:

lily lotus said...

oh tidak! saya sgt takutkan belon..huhu