Tuesday, January 13, 2009

bosan

Tuesday, January 13, 2009
dah bermula demo lab. silap, nak bermula hari ni. semalam tatau kene bertugas..so, kire abaikan je semalam

tp harini kekecohan berlaku. weol sume dah ader tugas..sekali ader plak seseorg ni mntk kami wat demo kat lab die. the prob is, weol tak free..kecuali seorg rakan kami yg ngah sebuk prepare utk exam

and guess what..die marah plak ngan aan. aiyoh beb, x adil la beb. aku bukan nak sgt bg kat ko lab tuh...dah 'org itu' yg ckp soh ko gi...aku dah explain ko maybe ader lab lain..

then, ko nak marah aku plak kan...tak adil la. aku paham ko bizi ezam..anggapjela ni challenge utk ko. dulu time aku exam...siap ngan MQA aku kene buat

tuk sahabat saye... jgn la marah saye. sesungguhnye saye adalah ineseng!!:bofu_11:

5 comments:

Hot Mummy said...

owh..itu budak tecik mau kene tepuk bontot tuh.

lily lotus said...

ler..sabar ekk..tak matang punya org tu

DRshairah said...

saya sayang anda!:)

utk hot mummy-->sian budak kecik tuh.. dia dah la takde bontot!

*ayu* said...

ko taaanngggg je sekalik!

ak_0143 said...

sepak jangan tak sepak!