Monday, January 12, 2009

mood weng weng nenong nenong

Monday, January 12, 2009
jumaat lepas, mmg aan betul2 kelam kabut. as usual pg2 aan bangun, solat dan berkemas ala kadar. siapkan bekal bawak gi keje..pastuh mandi dan membasuh baju. biasanye keluar ke opes lam kol 830 gituh *kami academician ni masa keje flexible, as long as seminggu cukup 40 jam okeh dah tuhhhh*.

tp sekali jumaat tuh, ngah kat dapo bersiap ala kadar, ader 1 sms masuk. bajek2 incek akbar nye sms, so malas layan. sekaliii...timbalan dekan fakulti plak sms. cewah, timb dekan sms..mcm penting bebeno. ader buat salah ke??? oh, tidakkkkk..saya sgt baik!! saya tidak melanggar peraturan kerje

sms lebih kurang :

prof : hi farhan, salmijah here. athula from stevens ins of technology is here. i would like u to meet him today. can u contact me? urgent
aan : ooo..ok prof. regarding to what matter prof?
prof :at 815 my office. see u

and me...what???? 815??? :bofu_01:time tuh dh 730 dah. 45 menet utk ku siapkan segala barang, air bekal, sandwich, mandi n basuh baju. gilakah??

jawabnye......transform jadik the flash. hebat tak hebat, berjaya ku menjadik multitasking person. dan ku berjaya terpacak depan bilik prof ngam2 815. huhu...series haru biru

dok lam bilik die, jumpe die laaaaaaaaaagi haru biru.

conversation ku ngan beliau :

prof : kamu yg nak pegi ke stevens kan?
aan : ye..saye prof
prof : kite mmg nak kamu buat technology management kat sane *aik, bukan dulu prof tak kasik aku buat management ke???*
nama farhan dah naik kat dato' VC tau!!
aan : haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??*sambil melopong*

huhu...korg, deswaila aan ngah tensen ni. huhu..ape ke mende name naik smpai VC ni. dorg mmg la support nak pi situh, errr..tak bulih tidak kene jugak pi sane. tp, ngah tatau nak buat cemane. still kene reseat ader 1 killer exam. huhu..sape bulih tolong saye nak amik GRE?? sape penah buat GRE?? saye sgt lemah part verbal..huhu..nanges nanges!!
:bofu_24:
:bofu_20:
tertekan sbb kenape mesti management level tahu...kan ke gue tak bebas membuat pilihan pasni....nak benti kerje bulih? sape ader jawatan kosong for me? huwaaaa

6 comments:

ayusolo said...

jadik bibik aku mau??..hehehe...

Hot Mummy said...

lerrrr...baru nak offer jadi tukang kebun ai..

DRshairah said...

kudos buat shira yg sedia meneman aan & menadah telinga mendengar athula pnye lecture yg tak bape blh difahami je english dia..

*ayu* said...

aan..apa pun, mesti ada hikmahnya... do the best out of it okie?
take care!

ak_0143 said...

makcik aan sbenarnya keje ape? lecturer ke?
wah!

mau jadi tukang update blog gue tak?
hahhaa

chempaka said...

There's no harm bout reseating the exam! Go for it!