Tuesday, January 13, 2009

takderk rasa

Tuesday, January 13, 2009
betul2 tatau ape perasaan sekarang
bercelaru..bercampur aduk
ngan masalah sendirik
dan ttbe ym ngan seseorg *anda tau siapa anda..hehe*
betulkah glemer yg ku cari??
pening kepale... glemer???
whatever yg anda fikir..saye tak berhak utk mengubah tanggapan anda
dan2 bile persoalan itu ditimbulkan
baru terdetik di hati
"mungkin 1 kesilapan bilamana ku memilih utk memiliki sebuah blog"
keseronokan hanya sementara...
mungkin banyak cabaran bakal mendatang
urmmm..wajarkah utk ku hanya menjadi pembaca, tanpa memiliki blog sendiri

10 comments:

Чикгу Жаве the CJ said...

aan, awk tak salah krn memiliki blog. yg salah ialah org yg bersangka bukan2 dgn awk dn menghukum awk dgn hanya membaca n3 awk melalui blog.

tapi aku setuju kalau org kata kita harus menghadapi risiko krn memiliki blog. hehe

Chekgu BaniHassim said...

biar la ape org nk ckp...
kalau btui pon nk carik glemer, perlu ke org lain yg tak glemer tu nk bzbodi..

org ni mulut mmg bulih ckp mcm2...
aku pon ade yg kondem aku, ckp aku suke blog bende2 renyah, remeh..
lantak laa...

sebab kalau org tu nk blog yg ilmiah, pi la website moe.edu.my, atau blog cikgu yg dedikasi terhadap kurikulum sekolahnye...
tu jea...takyah nk sebok2 hal org lain kan??

lil^RED799 said...

terpulang pd niat nak blog tuh
certain ppl baut blog sbb nak menunjuk2...
sampai kadang kadang mereka reka cerite yg takde
just nak tunjuk yg die bgus and all
and as for me...
aku blog dulu2 sbb nak keep in touch dgn kazen aku kat UK
skang aku kat UK...die lak kat mesia...
lelama... jadik mcm tempat luahan perasaan aku plak...
hehhehehehe
sekian..

eh... glamer oooo ade blog
org tak kenalleh baca cerite kite
hehehhehe

Zaidi Zainal said...

aan, bila ada blog berhenti memblog..dan sekadar menjadi pembaca...musti akan merasa kekosongan...bila waktu menulis entry tu tak lagi di isi....pedulik kan apa org nak kata...bila org mula berkata...maknanya blog kita tu ada kesannya pada kita dan pembaca...

isuzu_aizu said...

uik makcik, takyah risau2 ler, chill~

(aku sll je mengalami kepeningan mcm nih ble revise blk aku punye tujuan berbelog, tp memandangkan aku punye tagline adelah berjalan2 lihat alam, aku dgn selambenye pon letak la gmbr2 jalan2 cari pasal. heheh. so no worries lah)

DRshairah said...

aan. blog is one part of ur life now.. jgn stop.. never.. aku yg takde blog nih rs best sgt dpt baca blog ko. (kalu dpt buat blog sendirik lagi besh!)

sok2, kalu ko kat stevens ins (ameen), aku kat aussie ke, kat USm ke,buleh aku update cite dgn ko.. lagi satu, aku rs, blog ni terapi utk ko taw? (hek, cam ade udang sebalik mee je kan;p) se lagi, kalu dah cukup duit nnt, buleh blnje aku makan!! yayyy!!

Mrs Taj said...

tabahkan hati..biasalah manusia mn blh lari dr sikap dengki mendengki ni..hny perlu bnyk bsabar n yg plg penting - JUST IGNORE THEM..just do what u want...

salam

adenium said...

opppsssss.... jgn lah tutup blog nih...

*ayu* said...

aan dh mulakan... jangan benti tgh jalan ok dik...
keep on blogging!

ak_0143 said...

tu la
ada blog ada cabarannya tau
owang yang membaca akan judge kita
dan buat spekulasi tentang mcm2 benda
senang citer, kat blog jangn citer dalam2 sangat
sipi2 je
mcm yang terdalam skunk ni pon jadi yang tercetek!
huhu