Sunday, January 11, 2009

gilak

Sunday, January 11, 2009
ops..tajok entry tuh sesaje je letak yeh. i'm still warasssss oke! ape? korg igt aan dah gilak? gilak ape? gilak talak kah? gile, mane la diriku kahwen lagik. bujang trang tang tang lagik ni

ni ha, la ni aan ngah gile 1 lagu ni. sementara malas nak upload gamba dr kamera, meh kite layan lagu ni bulih? *sebenarnye pg td baru peh anto incek akbar pi epot, xderk mood la pulek nak merapu meraban..cewah!!!:bofu_24:*

project pop ~ bukan superstar..penah dengor??? best wehhhh, cam bengong aje. tp mmg syiok laaaaaa. ni gabungan artis2 seberang. kelmarin dengar kat hot.fm, kate banyak artis lain dr indonesia pon suke lagu ni n hoping that dorg dpt masuk lam projek ni.

moh layan lirik


project pop ~ bukan superstar

Andai aku Pasha Ungu
semua wanita kan memburuku
Bila aku Ariel Peterpan
kau yakin ngefans karena urang keren

Sexy badannya.. Mulan Jameela
cantiknya dia seperti aku
Giring Nidji sahabat aku
dekat denganku.. dialah aku..

Tapi kenyataan aku bukan siapa-siapa
kuingin engkau mencintaiku apa adanya (Oh, jgn risau, ku mencintaimu kerna dirimu)

Ku bukan superstar kaya dan terkenal
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai

Haa haa haaa… Haa haa haaa…

Andai ku Letto wis pasti aku wong jowo (eh letto, aan pon pasti wong jowo! kompem!hiks)
Tapi kenyataan aku bukan siapa-siapa
kuingin engkau mencintaiku apa adanya (kalo ku mencintai dirimu beserta uangmu...bulih??)

Ku bukan superstar kaya dan terkenal
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai

Kata orang ku mirip Glenn Fredly
suara merdu, wanita jatuh hati
Namun semua itu hanya mimpi bagimu woohoo~

Jadi… semua itu hanya mimpi?
Ya iya laah… masya ya iya dong
duren aja dibelah bukan dibedong

Ku bukan superstar kaya dan terkenal
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai

Kamu bukan super, kamu bukan setar
Kalo digabungin kamu bukan supersetarr..
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai
Haa haa haaa… Haa haa haaa…

haa haa haaa.. haa haa haaa... lalalala, nak nyanyik2 yukkk

tak tau cemane nak upload letak lagu ni pat sini..korg klik kat sini, tgk la die nye video klip. kelaka!!

p/s : sape bley aja...nak letak video klip cemane?

4 comments:

jiwamusik said...

Terimakasih
Selamat hari Minggu n salaaam.....

~JM

a^T04 said...

nak msukkan video ek...ader ikon tu kat sebelah ikon pic...

ak_0143 said...

kalo kat youtube kan ada embed word dia... masukkan je embed word tuh dalam entri... nanti kuar la

lagu kumpulan ni mmg hampes.. cuba ko cri kat youtube...

*ayu* said...

ni la lagu peneman jiwa ek?
en akbar g mana?