Thursday, November 27, 2008

aku hanya mampu memandang

Thursday, November 27, 2008

semalam aan n cik sheera kuar berjalan2 gi midvalley time rehat. tp kan..terbabas la plak sampai kol teeeeeettt *waktu sebenar terpaksa dirahsiakan..ngeh ngeh*. si sheera tuh nak sgt beli sandal momoe. aan pong setuju nak itot sbb aderla bende nak kene beli. udah abih barang2 keperluan. amende???? woopppsss..lenkali citer yek

meh kite tengok sheera dpt ape kat midvalley :

budak ni nak sgt henbeg. cleef..
sandal momoe. harga? lam pat ploh hengget

aan hanye mampu memandang sbb barang yg aan beli pon dah consume me a lot. dan kami berjaya dpt mende alah ini :

korg dah ader?

gi la buat jusco card tuh. 12 hengget je setahun. bulih dpt 2 keping lagik. sedekah la sekeping xtra tuh kat sesape

5 comments:

puterikurekure said...

beg2 cleef tu biarpon harga murah, tapi leh tahan design ek.
suka je.

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to puterikurekure : yup2..kite pon suke cleef. gaye die mude

cikgu jawe said...

err.. rembat je leee.. kan baru masuk gaji. ekekekeke

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to cikgu jawe : adoiii...jangan cikguuu.. kang saye beli mcm2 ujung bulan kering je poket. hehe

Tny said...

Kad Jusco ni ala2 collect point punya kad ke, ada diskaun skali?

**sbb lum ade lah ni.. yg tnya soklan cmtu tu.. :D