Tuesday, November 11, 2008

mari ke taman negara part 2

Tuesday, November 11, 2008
okeh guys...setelah lame menyepikan diri n pening2 pale semalaman, maka aan memutuskan utk cerite je la pasal taman negara. *to cikgu jawe : cadangan anda aan tak time okeh....gamba2 ni melompat2 nak mintak dipublish lam blog aan. hiks*

sebenornye aan ngah tensi ni. bulan 8 arituh aan ader apply utk sambung belaja kat 1 tmpt ni. pehtuh punyela beriya aan pakai pos laju yg mahal *RM71.50 ni consider mahal la for postage kan...*. sekali ttbe...tadi bukak emel, org sane kate tak time.

:puteh_15::puteh_15:aan ape lagi...hangen 1 badan la kan. dahla penat seminggu ni. ttbe tak dpt baru nak notify kite. ape ke hal. yg pos mesia ni pong apahal tak pulang balik dokumen tuh sbb patutnye kene pulang. siap da kire2 nak sue pos mesia, bulih dpt RM banyak2 *matikla kalau KJ bace statement niiiiii*

makanye terpaksala pulang ke rumah ....carik balik resit yg da zaman tok kadok tuh. seb baik jumpe...call pos mesia nye center n dorg kate pihak sane dah sign terime. ape ke hal kan?

yg aan tau skang...aan ngan bantuan penoh incek akbar *thank incek akbar n sorry...hukhuk* tgh nak dpt physical evidence utk tunjuk kat pihak sane patutnye that document dah ader kat dorg. aan malas nak buat 2 x. bukan sbb duit...but susah nak dptkan all those sealed letters. transcript nak surat berseal, letters of recommendation lagik...gua tensiiiii@tensyen@tensyen@tensyen

so kawan2..tolongla doakan segala2 nye lancar. ni dahla due date utk submit application has already passed.... huhuhu

la....sudah terlain plak ceritenye ye? aisay..suda panjang ni.... kite sambung lenkali ajela. @adil@adil

bayar dulu baru bleh amik gamba nak tunjuk kat korg

ye...aan amik gamba sabun syampoo bagai nak gitau ktorg dok kat mutiara resort....hiks
bukti penting niiii

4 comments:

puterikurekure said...

aik?
tu je gambar2 nye?
mana lagi...
nak lagii.....

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to puterikurekure : ehhh..ada..ada...sat gi naaaa

sHwEeT ByAtcH said...

teringin gak nak p taman negara...

sampai skrg xmenjejakkan kaki lagi

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to shweet byatch : ehh...pegi pegi. rugik tak pegi. heheheh