Sunday, November 16, 2008

baru baru

Sunday, November 16, 2008
tersebutlah kisah di suatu hari, seorg yg comel bernama aan telah pergi ke alamanda *cam taderk tmpt lain nak pegi* dgn diescort oleh seorg yg x ensem iaitu incek akbar. hatinya begitu berdebar2 memandangkan beliau bakal membuat 1 keputusan yg merubah idupnya, sekurang2 nye berubah dr hari2 sebelum ituh

adoiiiiiii, amende bahasa aan pakai ni? melalut. tukau normal mode. hishhhhh!!!! merepek

teeeettttt<<---tekan button normal mode. hehehe sebenornye, mase hari ahad balik dr otel tuh kan, ptg tuh kuar anta dobi plus pi alamanda. sehari sebelum tuh, rete aan yg satu ni asyikla off. satgi on, satgi off. tensen tol la...sayang je nak ganti baru wpon rete yg sedia ader tuh dah sezen*sebenornye dok malas nak kuor duet* tp dok pikiaq2...malas asyik rosak aje..makanya aan pon mengamik keputusan nekad dan akhirnya sebijik lam genggaman

kasik tunjuk kotak dulu ye adek2

yup2..inila die. V9. comes with 2 colour. lagik 1 cam gold sikit. tak minat..cam kaler org tua. org mude harus amik itam. itam itu keunggulan..kan kan? hehhe

bukak sikit...

owhh..saya sekarang mmg mcm loyal ngan brand2 tertentu la plak kan. kamera ngan olympus, lenpon plak motorola *b4 dis pakai L7*

kenape saya memilih motorola, bukan sony ericsson or nokia or samsung etc. wpon banyak org memilih sony n nokia terutamanya? sebab..aan ni jenis yg lasak ya hamat. asyik jatuhla, tertido atas phone laa...ishh..mcm2. sebelum2 ni bile pakai enpon, mmg x sampai setahun udah jahanam (kecuali 3310 n 3315..inikan buat baling anj*ng, anj*ng bulih masuk ICU..). 2 tahun lepas, apas pikir panjang, aan cube beralih ke motorola dengan membeli L7. alhamdulillah, itulah henpon paling lama bertahan kat tgn aan. wpon skang sudah ada yg baru, that L7 masih bulih gune, cume idak se max dulu la.... deswai la aan masih lagik pakai motorola

enpon ni masih tak banyak aan explore. masih bertatih (errr...malas bace manual yg benonye)... yg aan tau, masa nak bg duit plastik nak bayor enpon ni..dok gigil aje. separuh kate nak separuh kate takmoh. hahaha. maklumla..kan dah kate kat sini, duit claim x dpt lagik, aan dah joli. huhu


p/s : korg suke baca tulisan beso2 cam sebelum ni ke mcm skang? response plzzz

5 comments:

cikgu jawe said...

aku setia dgn nokia dr dulu. hehe. susah tau nk jumpa org llki setia nih. isk.. melalut le pula. hehe

teringin gak nk pakai v9 tuh. tapi kalau suruh beli tadeknye.. kalau free nak lee.. ngeeeeee

saiz font yg besar sesuai utk aku yg rabun nih.. hehe

lil^RED799 said...

size font besar mcm baca buku tadika kanak2....hahhahahhaha

enpon sini murah murah woooo
boleyh bayo bulan2 lg
owhhhh sy sgt menahan nafsu!

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to cikgu jawe : nokia...dulu2 mmg pakai nokia. nokia lawa n bergaya tp tak rasi laaa

aisay..kene tambah power spek ah cikgu..hikhik


misstheorangelily to lil^red799 : aku pon rasa cam bace buku tadika. huhu..tuh yg tukau tuh

wahhhh..beshnye. PDA murah tak?

DRshairah said...

henpon baru an..

weh, bawak2 la beringat.. jgn exceed credit limit.. huhuhu

Tny said...

Ermm.. setia ngn moto yea.. ermm.. V9 ni.. cuma da build in memory je kan? Ke ada external memory gak?

So far, ok tak?