Wednesday, November 19, 2008

jalan2 carik pasal

Wednesday, November 19, 2008
ahad lepas, kitorg gi midvalley. aan ader mende nak buat kat sane. ape die? x dengar. shoppeng? no no no...salah tuh. ader la halnye. nanti kalo aan igt aan tepek gamba. lupe nak amik gambo nye <--- kalo igt yeh?

kitorg gi tuh cam pas zohor. incek akbar pon ader keroje kat lab die. pehtuh mase gi tuh, masing2 udah kelaparan. adoiyaaa...walhal baru makan bubur nasik. yela kan..bubur kan cepat kenyang, cepat la lapor. ceh, dan dan nak salahkan bubur

makanye, kami pon berenti kat petronas kat ngan TPM *technology park malaysia, bukan timb perdana menteri oke..* . isik NGV.. aan masuk lam mesra. dan aan pong rembat la 6 ketui dunkin donuts



sebenornye kami ni idakla gemor bebenor donut brand ini. ntahle..rasanya mcm keras sikit die punye doh. kami prefer yg ini :


terterang beno plak gambo nye

lapo punye pasal..men rembat. dahla rembat banyak DD tuh, ttbe masa nak bayor baru teringat..la, aku ni nak gi midvalley, kat mid ader big apple, ngapenye aku amek natang DD ni. aderhhhh...nak tanak bayor aje le. huhu

dipendekkan cerihik nye...sepanjang jalan yg hanye beberapa menet tuh, abih kami telan wpon ader 2-3 ketul yg x sedap n keras. lapo punye pasal n berbayor pulak kan..

p/s : aan takderk niat nak sopeng, tp kan..masuk2 aje ader sale metrojaya. gile2 punye sale. terjebak sekejap tp nan ado la aan nak menyopeng. amik 1 item yg perlu aje. huhu

6 comments:

manje said...

salam

hehe bile dah masuk shopping cmplex... ssh ar benar nak menahan diri dari bershopping bagai... kan shopping tu terapi yang baik :)

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to manje : aderhhh..macamane tau nirh :P

lily lotus said...

dh nama masuk SHOPPING complex..pe kejadahnya nak tahan nafsu shopping..hahahaha

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to lily lotus " adeyhh...kalo la duet segepuk kak..ehe

ditmercury said...

aper? sale? metrojaya???

alegik!!!!

muahahaha

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to ditmercury : amende? alegik???? nak muntah!!bluekkkk