Saturday, November 1, 2008

dia datang

Saturday, November 1, 2008
minggu lepas...shikin dtg bangi..ader la hal nye kan. takkan nak gitaw kot? hiks...jgn mara naaaa???

itu ayat pemule sebelom menceritakan detik2 kami berjalan2. ala...shikin dtg ngan member2 nye. dorg tak pnah dtg alamanda...so..sebagai pengunjung setia alamanda, terpaksa la aan bawak dorg ke sana kan...hikss@sombong.

kat sane dpt la dorg tuh barang sepasang due kasut kat niichi. tgh sale maaa...aan? tengok2 sudaaaaa@jelir <<---baru lepas memperabihkan duet maaaaa.. kang bengkok tetengah bulan
saje nak tunjuk..kami gadis2 beriman gi surau..hiks
ni ape tutup2 muke org ni???? ai nak tayang muke cun ni...hiks

seterusnye..bawak dorg pi masjid putrajaya. tuh ha, si ruzana kawan si shikin beriye nau tanye tmpt yg org selalu shooting..laju je aan ckp kat area masjid tuh. ntah betul ntah idak. hahahhaha...nasib baik die kate betol

yg bestnye...kami jupe itu mejar faiz khaled....*betul ke eja???* ensem toksah ckp laaa...rasanye dulu die x ensem gitu. kemas aje..kan kan?? mate ku tak dpt ditahan2 drp teros menatap wajahnye ittuh...wakakakak<<---kenyataan geylong ku!!! si shikin ni siap ckp "bulih tak nak amik gamba..kawan2 saye nak amik gamba tp malu"...gua pon ape lagi...cabot maaaaaa.....tp si shikin ni bulih plak kan panggil2 "aan..aan...mehla.." eiiii..mane nak letak muke yg dah tebal doploh belas inci nihhhhhhh :girl_3::girl_3:

oh abg mejar angkasawankuuuuuuuuuuuu @rindu@cinta

2 comments:

sepet a.k.a zack_u said...

hehe..
aan..malu2 pon amik gak pic 2..
kan kan kan..huhu!!

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to zack_u : ehh..mestila...abg ensem tuh. rejeki jangan ditolak wehhh