Sunday, November 2, 2008

i'm back

Sunday, November 2, 2008
wellopppppppp u all. i'm back!!!! pulang dengan selamat, alhamdulillah. banyak gamba nak dibuh pat sini. maklumla...konon2 ekspedisi sampling kan. rupenye more to holiday atau lebih tepat berjoli sakan berjoli katak ngan omputeh kat sane. hahahha.. aktiviti sampling hanyelah sambilan utk mengaburi mate pihak berkuasa kot. hiks@nari@nari@nari

semalam aan tlh selamat sampai ke bangi lebih kurang kul 3 la camtuh. pastuh balik la.. errr...korg percaye ke aan balik umah terus? nehi nehiiiiii

sebelum kite bukak kisah aan kat taman negara pahang (kg kuala tahan), mari kite tengok aktiviti aan sampai2 aje kat bangi semalam. lagik masyukkkkkkk!!!!
:kiss:

ye..saye membeli belah di elianto..hikhik. incek akbar hanye mampu menggelengkan kepalenye

beg duit saye telahpon rabak. tiada yg menawan di alamanda. misi berakhir bile ketemu beg putih ini yg berharga hanya 15 hengget. ye..sile percaye. murah saje..

bear sekadar hiasan. beg ituh comel kan???rembatan juge di parkson alamanda. harga? 53 hengget

rembatan terakhir sebelum pulang... beli kat MPH. sambungan cerita bagaikan puteri dan cinta sang ratu...

p/s : aan mungkin akan start citer tang taman negara esok kot. penat lagik ni. agpon nak menyerbu mid valley ni. hikhik

2 comments:

sepet a.k.a zack_u said...

shopping mopping nampak..huhu!!
xajak...how dare u..hehe!!

Chekgu BaniHassim said...

buku hijab sang pencinta ni tgh meletop2 kut skg nih..
aku terbace blog sapentah, pun tgh bace buku ni laa...