Wednesday, September 10, 2008

alamanda

Wednesday, September 10, 2008

after abih kat loyat beli kamera tuh, kami merempit kete pi alamanda plak sbb ape yg incek akbar nak, hargenye sgt2 super duper mahal kat loyat. kat alamanda lagik mughah. hehe..

ni ha...ndak sgt mengidam gamaknye cik abg sorang nirh ngan mende ni. to incek akbar, jgn ngamuk ye ngan this statement.gurau2 manje gituh...hiks. yg lain2 sile jgn muntah plak. hikhik


ni le mende nye..sony ericsson W350i


from different side

hehe.. kami berbelanja ni sbb perlu. kamera aan da rosak..memandangkan nak raye, beli jela. 1 famili leh pakai. dan bulih berblogging jueee...hiks.

henpon incek akbar plak..yg lame suda kiok innalillah. maklum saje, henpon murah kan. hehe. oh, kami mmg bukanla jenis yg nak pakai ader 3G ke, 3.5G ke, amende2 tah. belum lagi..tp kalau ader yg nak bagi bulih saje. hikhik. errr..teringin la jugak kan. takper..lenkali kalau duet ader juta2 hengget bulih beli PDA. hurm..HTC Tytan II pon mcm besh kan?kan?kan?lalala


incek akbar membuat penampilan istimewa di theorangelily. ngah syiok ngan mainan baru..

yg x puas ati nye..si incek akbar ni ngan gedikz2 die msg memalam :
"aan, abaikan je sms org ni org tgh try hp bru tp kalu rajin balas yek ehe"

kalau korang, panas hati tak?@tensyen

4 comments:

lil^RED799 said...

hahhahaha farihah selalu je buat cam tuh.....kepada enchek akhbar...next msg sile taip "testing testing...testing keypad" hahahhahaha

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to lil^red799 : hooo...ni se geng la ngan incek akbar..bikin panas hati saje

Superb GURU BaniHassim said...

huhu...
special appeaarance nampak...
adakah ini tanda2...tandanya yg korg nih akan...
dah selangkah ke depan nmpk...
bagus...

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to banihassim : errr..apekah maksudnye???hehehheheh...