Monday, September 15, 2008

gile !!

Monday, September 15, 2008
kan ke mase aan tensen arituh kan (hari kamis n jemaat tuh), melarat2 sampai pg sabtu. pehtuh pg sabtu tuh gi kelas. ader kelas, tp bukan aan ngaja oke, aan menumpang masuk kelas student master. abih kelas...aan cam ttbe terpikir kisah semalam nye. ttbe terus kepale otak terpikir ....:puteh_12:. yeeee...mari kite menerapikan jiwa yg gundah gulana dgn pegi ke alamanda!!!!yess!!!! dan ituhla sbb nye aan ader kate kat sini...kenkdg syiok jugak bile tensen. sebab???? sebabnye aan berjaye memperabihkan lagik duetttt..lalalala. wpon poketku berkate tidaakkk!!!@takbole

lihat ini hasil2 terapi jiwa ku...time membeli ni xterase pon duet mengalir. mcm kene pukau seh. bile sedar je......nehiii!!!! duet oh duetttt


murah2 sajer...tak mampu beli mahal2. ukur baju di badan sendiri dan muat dah baju2 kat atas tuh ngan aan..hehe


ehh..terrrbeli plak kasut

kepade incek akbar, saye dah terbeli, takleh nak pulang balik kat kedai kan kan kan????? hiks



:.L:

4 comments:

lil^RED799 said...

hhahahha aku soka ayat ko kat incik akhbar itu....patot aku gunekan kat enchekkekaseh aku jugak la...hehehhehe

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to lil^red799 : hahaha..ayat tuh akak aku yg aja mase aku nak potong rambut time kekecik dulu..muahahahaha.. die kate, potong dulu, pastuh tunjuk kat ayah ckp kat ayah, " dah terpotong, takkan nak sambung gune gam" hahaha

ayusolo said...

i likeee shoppinggg...walaupun me takde pakwe yg nak marah, i got my brother n mak yg akan bising n bebel, so selalu beli sorok2...dah lama baru tunjuk...hehehe...

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to ayusolo: me too...time shopping x pasan duit kuar, pehtuh baru nyesal. wakakak