Thursday, September 11, 2008

LASBELA

Thursday, September 11, 2008

penah dengo lasbela? aan 1st time dengo mase f4. mase tuh ader kursus kat kisas a.k.a kik. mase tuh..dok pikiaq2 ape ke mende la lasbela ni. ader lam tentatif..pehtuh ader tulih kat situh jalan2 pi sane sini. last2 baru taw ape kah lasbela tuh beno nye. lasbela= lawatan sambil belajo. hahahaha. sume pon nak kene singkat2 kan. kalau kat indonesia lagikla banyak singkatan kan??
:girl_10:

lupekan pasal singkatan2 ituh. nak cite pasal lasbela saje. semalam jugak peh balik dr warta, kami berempat pon terkedek2 pulang ke ukm. si joe ni plak ttbe terrrrajak pi rumah tumbuhan. xpnah pegi katenye. makenye aan selaku ex-student yg pnah bekerja kat situh pon ngan eksyen nye jadik tourist guide. hehehe...

bawakla jenjalan kat center of plant biotechnology, glass house, plot tanaman, tunjuk pokok tuh, pokok ni...dan last2 terberenti plak kat 1 plot ni. hehehe. sile le nengok dan layankan saje aksi mereka2 ini yerk


mari kite petik buah2 ini


aksi gedikz..larikssss


die ni lagikkk..betul2 promo ni. hehe


3 org yg riang rie nak petik limau


dr jauh ajer ..sungguh ijau tmpt ini

urmm..buat air limau pon shodap ni. xpun, air teh limau ke..kelape bubuh limau ke..sirap limau ke..aisey, terlebih sudaaa imaginasi sindirik..@rindu

5 comments:

Wangi74 said...

Ni mintak kebenaran ke tak ni..hehee

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to wangi74 : errr.... tuh dulu2 mmg da ckp kat encik saad. die kate amik saje..sbb mmg belambak2..hehe

nshikin said...

kita baru tau yang lasbela tu ialah short form "lawatan sambil belajar". Hehehe..sebelum neh x pernah dgr langsung nama tu.. hurm.. nehi nehi [sambil menggelengkan kepala]

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to nshikin :wahh..aan memperkenalkan istilah baru utk shikinnnn

JOHARI JALINAS said...

meriahnye.hehhe:>